OVO JE KLJUČ NOVAKOVOG PREOKRETA: Museti imao sve u svojim rukama, a onda su se ONI UMEŠALI

Autor:

Sport

11.04.2024

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inat je ponovo odigrao važnu ulogu.

OVO JE KLJUČ NOVAKOVOG PREOKRETA: Museti imao sve u svojim rukama, a onda su se ONI UMEŠALI

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković poveo je protiv Lorenca Musetija u trećem kolu mastersa u Monte Karlu dobivši prvi set sa 7:5. Međutim, naš as bio je na ivici ambisa, a onda su se desili ključni trenuci koji su preokrenuli meč.

Naime, kada je sam meču u pitanju, koji uživo možete pratiti u prenosu na našem portalu, Italijan je bolje krenuo, prvi došao do brejka i imao prednost, ali se Novak polako vraćao. A onda su se desile dve stvari. Najpre je Nenad Zimonjić počeo jasno i glasno da savetuje Đokovića, pa čak iako nije sve dalo rezultata, mnogo toga je bilo korisno.

Međutim, još bitniji trenutak odigrao se pri vođstvu Lorenca sa 3:1. Imao je Italijan brejk loptu na Novakov servis da povede sa 4:1 i verovatno reši prvi set u svoju korist, ali je onda proradio srpski inat. Naime, publika se povicima sa tribina uključila u igru i tako evidetno motivisala Đokovića da da više od maksimuma. On je tada uzeo svoj servis gem, podigao ritam, oduzeo servis Musetiju, a onda i rešio prvi servis u svoju koristi još jednim brejkom kada je Italijan servirao da se izbori za tajbrejk. Pritom je opet ulazio u raspravu sa publikom i dokazao joj da mu ne mogu ništa.

Podsetimo, srpski teniser nastavlja takmičenje na turniru u Monte Karlu protiv Lorenca Musetija, koji ga je na prošlogodišnjem izdanju takmičenja u Monaku izbacio u četvrtfinalu sa 2:1 u setovima. Zato ne čudi da Nole deluje nabrijano na početku turnira, i veoma spremno za osvetu. Takođe, pobednik ovog okršaja naćiće se oči u oči sa Aleksom de Minorom, još jednim veoma interesantnim licem za srspku javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading