RAZREZ DO PUPKA, GRUDI PLIVAJU SVUDA, A MUŽ NE SKIDA POGLED SA NJE: Ovako je Bjanka došla na rođendan kod popularnog repera (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bjanka Ćensori šokirala novim stajlingom! Pogledajte šta je obukla!

RAZREZ DO PUPKA, GRUDI PLIVAJU SVUDA, A MUŽ NE SKIDA POGLED SA NJE: Ovako je Bjanka došla na rođendan kod popularnog repera (FOTO)

Foto: Credit: ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Reper Kanje Vest i njegova supruga Bjanka Ćensori su ponovo privukli pažnju javnosti svojim nedavnim pojavljivanjem na rođendanskoj zabavi repera Taj Dola Sigana. Bjanka je izazvala pažnju svojim stajlingom, ali ovog puta nije bila u provokativnom izdanju koje smo navikli da viđamo. Umesto toga, nosila je belu haljinu sa velikim izrezom na grudima, ističući svoj bujni dekolte. Ova promena u njenom stilu odevanja iznenadila je mnoge, budući da je Bjanka ranije privlačila pažnju svojim provokativnim izdanjima, poput providnih topova i pantalona nalik najlonkama.

Ovaj potez je naišao na različite reakcije, a mnogi se pitaju da li Bjankino novo izdanje najavljuje trajniju promenu njenog stila. Njen suprug Kanje nije skidao pogled sa nje tokom zabave, što je dodatno privuklo pažnju medija. Interesantno je videti da je upravo Kanje taj koji stoji iza Bjankinih modnih odabira, te se postavlja pitanje da li će se ova promena odraziti na buduće kombinacije koje će Bjanka nositi.

Foto: Credit: ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka sa suprugom došla na rođendan


Kanje Vest, poznat po svom muzičkom talentu i kontroverznim nastupima, takođe se ističe i kao stilista svoje supruge Bjanku Ćensori. Njihov odnos je često tema raznih spekulacija, a Kanje je javno isticao svoju podršku Bjankinom izražavanju kroz modu. Njegova hrabrost i ekscentrični modni ukus su dobro poznati, te ne iznenađuje što se i Bjankin stil odevanja ističe po originalnosti i provokativnim elementima, prenosi "Kurir".

Bjanka je postala poznata po tome što hrabro ističe svoje atribute kroz svoje odevne kombinacije, a njen suprug Kanje podržava ovakav način izražavanja. Njihovo pojavljivanje na zabavama i javnim događajima uvek izaziva pažnju, a Bjankini stajlinzi su često predmet rasprave među modnim kritičarima i u javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading