KANJE VEST PROGOVORIO O MRAČNIM TAJNAMA PI DIDIJA: Intervju hitno izbrisan, cela stvar ZATAŠKANA!

Autor:

Zabava

27.03.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polako se otkriva istina o reperu Pi Didiju koji je optužen za silovanja, seksualna zlostavljanja i trgovinu ljudima.

KANJE VEST PROGOVORIO O MRAČNIM TAJNAMA PI DIDIJA: Intervju hitno izbrisan, cela stvar ZATAŠKANA!

Foto: printscreen

Detalji o Šonu Didiju Kombsu polako isplivavaju u javnost, a čini se da su mnogi u muzičkoj industriji znali šta se dešava u vilama popularnog repera. Oni su godinama prećutkivali istinu o zlodelima koja se odvijaju u četiri zida, kao i Pi Didijevo seksualno nedolično ponašanje.

Jedan od njih je Kanje Vest, koji je u oktobru 2022. u intervjuu za Drink Champs otkrio mračne tajne Pi Didija. Međutim, snimak ovog intervjua je misteriozno nestao. Sada je izvrisani intervju ponovo osvanuo, a u njemu Kanje Vest otkriva da je reper optužen za seksualna zlostavljanja, trgovinu ljudima, silovanja, usko sarađivao sa pripadnicima policije koji su mu omogućavali da ostane na slobodi i na taj način ucenjuje svoje žrtve. 

 

@kadishalynnnn Kanye explains the dark truth about PDiddy #fyp #kanye #pdiddy #diddy ♬ original sound - Kadisha🕷️

 

Vest je urlao na snimku koji je kružio društvenim mrežama otkako su specijalne jedinice upale u luksuzne vile u vlasništvu Pi Didija. Reper je pobegao i njegov privatni avion juče je lociran na Karibima, dok su nakon pretresa jedinice naoružane dugim cevima privele dvojicu njegovih sinova.

Povodom slučaja Šona Didija Kombsa oglasio se i njegov advokat Aron Dajer i izneo svoje mišljenje o pretresima koji su se dogodili u ponedeljak u domovima muzičara. 

Juče je došlo do preterane upotrebe vojne sile prilikom izvršenja pretresa na gospodinovim domovima. Nema opravdanja za preteranu upotrebu sile i neprijateljstvo koje su pokazale vlasti ili način na koji su tretirani njegova deca i zaposleni - rekao je Pi Didijev branilac za Si-En-En.

Uprkos medijskim spekulacijama, ni gospodin Combs ni bilo koji član njegove porodice nisu uhapšeni, niti je na bilo koji način ograničena njihova sposobnost putovanja - dodao je on.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Pi Didi

Podsetimo, vlasti su pretražile Didijeve domove u ponedeljak jer je on meta federalne istrage koju sprovodi tim Ministarstva unutrašnje sigurnosti koji se bavi krivičnim delima trgovine ljudima, prema izvoru bliskom federalnoj istrazi. Istragu vodi američki tužilac za južni okrug Njujorka, a sprovodi je Odeljenje za istrage o organizovanom kriminalu HSI (Homeland Security Investigations) koje je odgovorno za istraživanje međunarodnog kriminala i pretnji, uključujući trgovinu ljudima, terorizam, krijumčarenje narkotika i druge oblike organizovanog kriminala.

Pretresi su sprovedeni zbog brojnih optužbi za seksualni napad iznetih u nekoliko građanskih tužbi protiv Kombsa. On je ranije negirao te optužbe.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading