"FEDERALCI SU SVUDA, DECI SU STAVLJENE LISICE": Reper 50 Cent ISPROZIVAO odbeglog Pi Didija nakon JEZIVIH optužbi! EVO GDE SE KRIJE!

Autor:

Zabava

26.03.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost se ne smiruje nakon pretresa luksuznih vila repera osumničenog za trgovinu ljudima.

"FEDERALCI SU SVUDA, DECI SU STAVLJENE LISICE": Reper 50 Cent ISPROZIVAO odbeglog Pi Didija nakon JEZIVIH optužbi! EVO GDE SE KRIJE!

Foto: shutterstock

Slavni reper i producent Šon Didi Kombs, poznatiji kao Pi Didi, osumnjičen je za trgovinu ljudima zbog čega su pripadnici Odeljenja za unutrašnju bezbednost Sjedinjenih Američkih Država tokom jučerašnjeg dana pretresli njegove vile u Njujorku, Los Anđelesu i Majamiju, piše Dejli mejl.

Specijalci naoružanim dugim cevima upali su u reperove luksuzne vile i izveli dvojicu muškaraca sa lisicama na rukama. Kako prenose svetski mediji, najmanje dve osobe, za koje se veruje da su Kombsovi sinovi, uhapšene su tokom pretresa kuće repera u naselju Holmbi Hils u Los Anđelesu, a Kombs nije bio prisutan dok su vršeni pretresi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 50 Cent (@50cent)

 

Ovim povodom na društvenim mrežama oglasio se reper 50 Cent koji nije štedeo kolegu Pi Didija.

Ovo s*anje je postalo stvarno, federalci su svuda, deci su stavljene lisice - napisao je 50 Cent uz snimak Kombosva dva sina - Džastina i Kinga.

Uz objavu iz svetskih medija u kojoj se tvrdi da je Pi Didi pobegao privatnim avionom na Zelenortska ostrva u severnom delu Atlantskog okeana u regionu zapadne Afrike, budući da između Sjedinjenih Američkih Država i Zelenortskih ostrva nije potpisan ugovor o izručivanju, 50 Cent je napisao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 50 Cent (@50cent)

 

- Sve sam vam rekao, ali niko nije slušao!

Mediji prenose da je policija pretresla Didijeve kuće u Kaliforniji i Floridi te da su, dok su agenti peške obilazili posed, helikopteri leteli oko kuće. Nekoliko ljudi ispred Didijeve kuće je ispitano, a Page Six prenosi da je reper uočen kod aerodroma Majami-Opa Loka, te da se nalazio u privatnom avionu kada su ga zaustavili.

Poslednjih nekoliko mjeseci Pi Didi je dobio nekoliko tužbi za seksualno zlostavljanje i trgovinu ljudima. Poslednja u nizu bila je tužba producenta Rodnija "Lili Roda" Džonsa, koji je tvrdio da ga je reper zlostavljao kada su radili na njegovom albumu "The Love Album: Off the Grid".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading