SLAVNI REPER OSUMNJIČEN ZA TRGOVINU LJUDIMA! Specijalci naoružanim dugim cevima upali u njegove luksuzne vile! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.03.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmanje dve osobe su uhapšene.

SLAVNI REPER OSUMNJIČEN ZA TRGOVINU LJUDIMA! Specijalci naoružanim dugim cevima upali u njegove luksuzne vile! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Slavni reper i producent Šon Didi Kombs, poznatiji kao Pi Didi, osumnjičen je za trgovinu ljudima zbog čega su pripadnici Odeljenja za unutrašnju bezbednost Sjedinjenih Američkih Država tokom jučerašnjeg dana pretresli njegove vile u Njujorku, Los Anđelesu i Majamiju, piše Dejli mejl.

Kombs je osumnjičen da se bavio trgovinom ljudima u svrhu seksualne eksploatacije, a ove pretrage su deo napora organa za sprovođenje zakona da utvrde da li su optužbe potkrepljene.

Specijalci naoružanim dugim cevima upali su u reperove luksuzne vile i izveli dvojicu muškaraca sa lisicama na rukama. Kako prenose svetski mediji, najmanje dve osobe, za koje se veruje da su Kombsovi sinovi, uhapšene su tokom pretresa kuće repera u naselju Holmbi Hils u Los Anđelesu, a Kombs nije bio prisutan dok su vršeni pretresi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

 

Podsećamo, Kombs se našao u centru pažnje javnosti kada ga je njegova bivša partnerka Kesi Ventura (37) sredinom novembra 2023. optužila za silovanje, trgovinu ljudima radi seksualne eksploatacije i fizičkog zlostavljanja. 

Kombs je navodno odgovoran za dizanje u vazduh automobila Venturinog bivšeg dečka  repera Kida Kadija. Ventura i Kombs su se nagodili 17. novembra i tužba je odbačena. Ventura je tvrdio da ju je Kombs divljački tukao i da ju je terao da učestvuje u orgijama.

Dve nove tužbe protiv Kombsa podnete su američkim sudovima 23. novembra 2023. godine. Dvojica ljudi navode da ih je Kombs seksualno napao i distribuirao seksualno eksplicitan materijal bez njihove dozvole. U jednoj tužbi se navodi da su Kombs i američki pevač Aron Hol seksualno napali ženu 1990. i 1991. godine i da je Kombs snimio zlostavljanje.

Takođe, u decembru je u javnost izašla i jedna žena sa tvrdnjama da ju je Kombs silovao kada je ona imala samo 17 godina, te da se to dogodilo 2003. godine u Njujorku. U tužbi se navodi da je Kombs ženi davao velike količine droge i alkoholnih pića i da su je Pi Didi i još dvojica muškaraca naizmenično silovali. Kombs ju je navodno zamolio da ga uštine za bradavice kako bi mu pomogla da uživa, a žena tvrdi da je u jednom trenutku sedeo i gledao kako je njegovi saradnici guše i siluju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading