ZATEKLI JE PRLJAVU, IZGLADNELU I ONEMOĆALU: Poznati reper oteo trudnu ženu i PET GODINA je držao u zatočeništvu, a evo kako je PAO

Autor:

Svet

08.01.2024

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper je uhapšen bez pružanja otpora, ali ništa tom prilikom policiji nije želeo da prizna

ZATEKLI JE PRLJAVU, IZGLADNELU I ONEMOĆALU: Poznati reper oteo trudnu ženu i PET GODINA je držao u zatočeništvu, a evo kako je PAO

Foto: Harris County Sheriff's Office

Li Karter, reper koji je nastupao pod imenom Viper, uhapšen je i optužen za kidnapovanje nakon što je navodno držao trudnu ženu zarobljenom u svojoj garaži gotovo pet godina.

Prema sudskim dokumentima, navodna žrtva je rekla policiji da ju je Karter oteo dok je molila na ulici. Nije poznato šta se desilo sa fetusom pošto žena u zarobljeništvu nikad nije porodila.

Dok je bila u zarobljeništvu, žena je rekla da je bila primorana da živi u njegovoj garaži, gde je bila seksualno napadana i lišena kupatila ili tuša.

Takođe je rekla da ju je terao da uzima kokain i drugu drogu. Žena se nije izjasnila da li ju je reper tukao. 

Policija je dobila dojavu iz reperovog komšiluka, a kako američki mediji spekulišu, jedan od komšija izgleda je video nekoliko puta Lija Kartera kako ulazi i izlazi iz garaže u toku noći vidno iznerviran pričajući s nekim.

Policija je rekla da je, kada su pronašli ženu, nosila prljavu odeću i kosa joj je bila užasna.

U garaži je bio dušek prekriven povraćkom, improvizovani toalet, gomila pelena i prazne kesice čipsa.

Karter je zadržan uz kauciju od 100.000 dolara i trebalo bi danas da se pojavi pred sudom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading