DRUGARICA ČULA SAMO VRISAK! Viktorija nestala posle noćnog provoda, njeno nago telo nađeno pet dana kasnije! POSLE 24 GODINE USLEDIO ŠOK OBRT!

Autor:

Svet

08.12.2023

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojke su napustile klub sledećeg jutra oko 1 sat ujutro i razišle se oko 2.20 ujutro, na nekoliko metara od Viktorijine kuće. Tada je Viktorija poslednji put viđena živa.

DRUGARICA ČULA SAMO VRISAK! Viktorija nestala posle noćnog provoda, njeno nago telo nađeno pet dana kasnije! POSLE 24 GODINE USLEDIO ŠOK OBRT!

Foto: Printskrin/Youtube/Dark Enigma

Policija Safolka je ponovo uhapsila osumnjičenog za ubistvo Viktorije Hol (17), čije je nago telo pronađeno 1999. godine.

Viktorija je nestala kada se uveče vraćala iz noćnog kluba, pet dana kasnije, 24. septembra pronađeno je njeno nago telo, bez dokumenata.

Dvadeset godina kasnije, 2019. godine policija je ponovo pokrenula istragu o ovom slučaju, nakon što su dobili nove tragove. Policija je 28. jula 2021. godine uhapsila osumnjičenog za Viktorijino ubistvo, ali je ubrzo pušten na slobodu. Njegov identitet i godine nisu saopšteni. Vlasti u Safolku su saopštile da je ista osoba ponovo uhapšena danas zbog sumnje da je ubio Viktoriju i on je odveden na saslušanje, piše Daily mail.

Viktorija, ili Viki, iz Trimlej Seint Mari, napustila je dom uveče 18. septembra 1999. godine uputivši se na noćni provod sa prijateljicama u noćnom klubu Bandbok u Felikstoveu.

Devojke su napustile klub sledećeg jutra oko 1 sat ujutro i razišle se oko 2.20 ujutro, na nekoliko metara od Viktorijine kuće. Tada je poslednji put viđena živa.

Na kraju večeri, Viktorijine drugarice su krenule nazad autoputem prema svojim domovima dok su jele čips i pevale, pre nego što su se razdvojili na spoju Folkeners Vaja u 2.20 sati.

Nakon kratkog vremena, prijateljica Džema je čula vriske, ali pretpostavila je da se neko šali.

Kada su Viktorijini roditelji ustali ujutru primetili su da je nema i odmah su slučaj prijavili policiji. Njeno telo pronađeno je pet dana kasnije, na 40 kilometara od mesta gde je poslednji put viđena.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading