VIKAO JE "NISAM JE UBIO"! Ovako se tokom hapšenja ponašao Velibor, osumnjičen za zločin u Skoplju! (VIDEO)

Autor:

Hronika

04.12.2023

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velibor Manev, iz Velesa, jedan od osumnjičenih za ubistvo 14-godišnje Vanje Đorđevske, uhapšen je kasno sinoć i doveden pred Krivični sud u Skoplju.

VIKAO JE "NISAM JE UBIO"! Ovako se tokom hapšenja ponašao Velibor, osumnjičen za zločin u Skoplju! (VIDEO)

Foto: Facebook

U medijima je Manev, upitan da li je kriv za ubistvo Vanje, odgovorio negativno.

Podsećamo, nestanak Vanje Gjorcevske je prijavljen u ponedeljak, 27. novembra, a njeno telo je pronađeno danas kod Skoplja.

 

 

Kako je saopšteno iz MUP-a, iz sprovedenih operativnih mera utvrđeno je da je Vanja vozilom odvedena sa ulaza u stan, a iz datih podataka sa saslušanja utvrđeno je da je istog dana ubijena. (27.11.2023.) oko 10.00 časova.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je u okolini Velesa pronađeno telo 74-godišnjeg P.Ž. čiji nestanak je prijavljen 24. novembra.

U oba slučaja osumnjičeno je pet osoba, sve makedonske nacionalnosti, saopštio je večeras MUP. Iz sprovedenih istražnih radnji utvrđeno je da je motiv za ubistva "koristoljublje".

Podsećamo i da je na informativni razgovor priveden i otac ubijene devojčice Vanje, a policija utvrđuje da li i kolika je njegova umešanost u slučaj. On je kasno sinoć odveden u stanicu policije, ali mu do sada nije određen pritvor.

On je druga osoba koja je prijavila Vanjin nestanak.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading