NESTANAK VANJE PRIJAVLJEN ČAK DVA PUTA! Pometnja zbog kontradiktornih poteza roditelja nestale devojčice iz Skoplja! OGLASILA SE POLICIJA!

Autor:

Svet

02.12.2023

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja je visoka 175 cm, teška 58 kg, ima tamnosmeđu kosu, smeđe oči, nosi protezu, ima mladež na desnoj strani lica, a poslednji put viđena je na Bulevaru Partizanskog odreda ispred "Broz kafea", odakle joj se izgubio trag.

NESTANAK VANJE PRIJAVLJEN ČAK DVA PUTA! Pometnja zbog kontradiktornih poteza roditelja nestale devojčice iz Skoplja! OGLASILA SE POLICIJA!

Foto: Facebook

Pet osoba privedeno je kasno sinoć u vezi sa slučajem nestanka 14-godišnje Vanje Đorđevske u Skoplju.

Četrnaestogodišnja Vanja Đorčevska nestala je u ponedeljak ujutru na putu do škole, a njeno nestanak je prijavljen dva puta u različito vreme. Otac Aleksandar je 27. novembra u 11 časova prijavio da je istog dana oko 7.27 časova njegova maloletna ćerka već izašla iz stana i krenula u Osnovnu školu "Johan Hajnrih", dok je majka Zorica prijavila Vanjin nestanak u 8.35 časova, kada je pozvala broj hitne pomoći.

Ove informacije izazvale su pometnju u javnosti, ali MUP Severne Makedonije je saopštio da su obe prijave prosleđene nadležnim institucijama.

- Majka devojčice je prijavila njen nestanak 27. novembra, u 8.35 časova, kada je pozvala broj hitne pomoći. Prijavama je potom prosleđena nadležnim institucijama. Otac je pak, službeno prijavio nestanak tek u 11 časova, u policijskoj stanici - saopštio je MUP Severne Makedonije.


Vanja je visoka 175 cm, teška 58 kg, ima tamnosmeđu kosu, smeđe oči, nosi protezu, ima mladež na desnoj strani lica, a poslednji put viđena je na Bulevaru Partizanskog odreda ispred "Broz kafea", odakle joj se izgubio trag. Na sebi je nosila plavi džemper, kratku crnu jaknu, crne farmerke sa bočnim džepovima i bele “najki” patike sa braon prugama na đonu.


Ministarstvo unutrašnjih poslova je raspisalo međunarodnu poternicu Interpola za Vanjom. Na zahtev MUP-a, raspisana je međunarodna poternica Interpola, žuta poternica koja znači da su sve policije članice Interpola dobile takvu informaciju, u slučaju da se ona više ne nalazi na teritoriji Republike Severne Makedonije.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading