JOŠ JEDNA ŽENA GA OPTUŽILA ZA ZLOSTAVLJANJE: Pevačica razvezala jezik o čuvenom reperu!

Autor:

Zabava

17.11.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obri Odej podržala Kesi, koja je iznela niz optužbi na Pi Didijev račun!

JOŠ JEDNA ŽENA GA OPTUŽILA ZA ZLOSTAVLJANJE: Pevačica razvezala jezik o čuvenom reperu!

Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pi Didi

Nakon vesti da je pevačica Kasandra Ventura Kesi tužila repera Šona Didija Kombisa (Pi Didija) zbog navodnog silovanja i zlostavljanja, oglasila se pop zvezda Obri Odej. Ona je podržala svoju koleginicu.

- Potpuno je podržavam - rekla je Obri za "Pejdž Siks".

Republika

Foto: INSTAR Images LLC / Alamy / Alamy / Profimedia

Obri Odej

Odri se slavno takmičila u emisiji "Making the Band 3" i izabrana je da se pridruži ženskoj grupi pod njegovom etiketom "Bad Boy Records". Ali tokom finala "Making the Band 4" u oktobru 2008, Pi Didi je otkrio da je Obri izbačena. 2022. godine u decembru, otkrila je u podkastu "Call Her Daddy" da je izbačena jer nije bila volja da uradi ono što se od nje očekivalo. Tada je navela da je ona "jedina devojka koja je bila stavljena u takve pozicije", zbog čega su se mnogi prisetili glasina koje kruže o reperu, koje navode da je on zlostavljao svakog muškog člana "Bad Boy Records".

- Znate, osećam i ljubav i mržnju prema svemu tome, jer mislim da ne bih bila toliko uspješna u toliko drugih oblasti da nisam bila obučena pod Didijem. Bio je najteža osoba za koju možete da radite i to je bilo mučenje. I to ne dio vezan za posao, već druge stvari – psihološke igre - rekla je Obri.

Republika

Foto: John Palmer / imago stock&people / Profimedia

Kesi i Pi Didi

- Shvatamo našu lepotu, kao žene, kroz oči ljudi koji nas posmatraju. Pa, ko nas posmatra? Muškarci. Dakle, svoju lepotu učimo kroz muško oko, što je veoma subjektivno. Tako da je teško kada si tako mlada shvatiti svoju vrednost kao žene, posebno kroz muškarce sa kojima sam bila u blizini, a to je bilo veoma traumatično. Mislim da se niko od nas nije izlečio od tog - dodala je ona.

Podsetimo, Kesi je bila sa Pi Didijem 13 godina, a iznela je tvrdnje da je reper pokazivao obraza zlostavljanja i kontrole tokom njihove veze, te da ju je terao da ima intimne odnose sa muškim prostitutkama, što je snima, fizički je zlostavljao i snabdevao drogom. Takođe je istakla da je Pi Didi navodno silom ušao u njen dom i silovao je pred kraj njihove veze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading