"ŠTIPALA SAM GA ZA BRADAVICE DA BI MOGAO DA UŽIVA": Potresna ispovest žene koja tvrdi da ju je poznati reper silovao!

Autor:

Zabava

26.03.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se napad dogodio imala je samo 17 godina.

"ŠTIPALA SAM GA ZA BRADAVICE DA BI MOGAO DA UŽIVA": Potresna ispovest žene koja tvrdi da ju je poznati reper silovao!

Foto: youtube.com/DirtyMoneyVEVO

Reper Šon Didi Kombs, poznatiji kao Pi Didi, osumnjičen je za trgovinu ljudima, seksualnu eksploataciju, zlostavljanja i slovanja više osoba. Specijalne policijske snage juče su upale u njegove luksuzne vile u Njujorku, Los Anđelesu i Majamiju i uhapsile dve osobe za koje su veruje da su reperovi sinovi. U trenutku pretresa Didi nije bio ni u jednoj od svojih luksuznih vila.

U decembru prošle godine javnost je potresla priča žene koja je tvrdila da ju je reper silovao kada je imala samo 17 godina. Kako tvrdi, sve se desilo 2003. godine, a njena ispovest ledi krv u žilama. Žrtva je do detalja opisala torturu koju je prošla.

Republika

Foto: Profimedia

 

U tužbi koju je podnela sudu u američkom gradu Njujorku navodi se da je Kombs ženi davao velike količine droge i alkoholnih pića i da su je Didi i još dvojica muškaraca naizmenično silovali. Kombs ju je navodno zamolio da ga uštine za bradavice kako bi mu pomogla da "uživa", a žena tvrdi da je u jednom trenutku sedeo i gledao kako je njegovi saradnici guše i siluju.

Žena navodi da je tokom silovanja povremeno gubila svest i da je zadobila takve povrede da je nakon napada jedva stajala. Takože, rekla je da se ne seća kako je stigla kući verovatno zbog prevelike količine droge kojom je omamljena.

Kombs je negirao sve optužbe i rekao da je žena želela samo "brzo da zaradi novac". Međutim, ovo nije jedina optužba za seksulano zlostavljanje na račun repera.

Republika

Foto: INSTAR Images LLC / Alamy / Alamy / Profimedia

Obri Odej

Američki muzički producent Rodni "Lil Rod" Džons rekao je u ovog februaru da ga je Kombs drogirao i seksualno zlostavljao i terao da ima seks sa prostitutkama. Takođe, Pi Didija je tužila i pevačica Kasandra Ventura Kesi tužila repera Šona Didija Kombisa (Pi Didija) zbog navodnog silovanja i zlostavljanja, a pop zvezda Obri Odej je podržala koleginicu.

U maju 2017. godine Pi Didijeva bivša lična kuvarica Sindi Ruela tužila je repera za seksualno zlostavljanje i osvetu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading