PRVO OGLAŠAVANJE REPERA UHAPŠENOG NA DODELI GREMIJA: Ovo su svi čekali!

Autor:

Zabava

06.02.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper je oborio člana obezbeđenja koji je održavao red na dodeli muzičkih nagrada, a sada je progovorio kroz šta je prošao.

PRVO OGLAŠAVANJE REPERA UHAPŠENOG NA DODELI GREMIJA: Ovo su svi čekali!

Foto: Tanjug/AP

Dodela Gremi nagrade protekla je u svetlu skandala kakav svet ne pamti. Nakon dodele muzičkog priznanja reper Kiler Majk je uhapšen, a na društvenim mrežama pojavio se i snimak na kojem se vidi kako policija popularnog repera odvodi iz dvorane s lisicama na rukama.

Na snimku koji je na X objavio novinar Hollywood Reportera Kris Gardner, vidi se kako Majk (48) hoda kroz arenu, a prate ga dva policajca i još nekoliko ljudi u odelima.

Novinar je rekao da je čuo da postoji mogućnost da Majk bude uskoro pušten, i da mu nije najjasnije koje su tačno optužbe zbog kojih je uhapšen. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Portparol policije rekao je da je reper uhapšen zbog sukoba unutar dvorane. 

TMZ piše da je reper oborio člana obezbeđenja dvorane u kojoj se održavala svečana ceremonija dodele nagrada, a sada se o svemu oglasio i Kiler Majk.

- Želim da napomenem da smo moj tim i ja primili brojne pozive zabrinutih obožavalaca i kolega koji su želeli da saznaju dali sam dobro. Kao što znate, mnogo toga se desilo, došlo je do konfuzije kroz koja vrata moj tim i ja treba da uđemo - rekao je reper i dodao da su on i njegov tim naleteli na momka koji je "preterano revnosno" radio svoj posao.

- Ipak, verujemo da ću na kraju biti oslobođen svih optužbi - rekao je Majk.

Muzičar je pušten u nedelju nakon dodele Gremija, a na slobodu je pušten iste večeri, u 20.37 po lokalnom vremenu.

Zbog incidenta je nakratko završio s lisicama na rukama, a suđenje je zakazano za 29. februar u Los Anđelesu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading