VAPAJ OČAJNOG OCA KOJI GLEDA ĆERKU NAGU U MEDIJIMA: Za skidanje BJANKE svi krive KANJEA VESTA, dok joj roditelji poručuju OVO

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon posete majke, otac je uputio poziv zetu Kanje Vestu.

VAPAJ OČAJNOG OCA KOJI GLEDA ĆERKU NAGU U MEDIJIMA: Za skidanje BJANKE svi krive KANJEA VESTA, dok joj roditelji poručuju OVO

Foto: Credit: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje Vest je pozvan da provede vreme sa ocem svoje supruge Bjanke Censori u Australiji. Povod je navodno njeno provokativno i oskudno oblačenje u javnosti zbog čega je njen otac i više nego besan.

"Dejli mejl" je ranije takođe pisao da je Leo, Bjankin otac, želeo da se suoči sa zetom zbog venčanja koje je upriličeno nakon mesec dana od razvoda Kanje Vesta i Kim Kardašijan.

Sada je Leo navodno zamolio Kanjea da odleti u Australiju da se upoznaju, nakon što je njegova supruga izrazila zabrinutost zbog njegovog "pretencioznog" ponašanja kada ih je posetila ranije ovog meseca.

- Kanje je pozvan da ode u Australiju, a Bjanka ne želi da se to dogodi jer zna kako će njen otac reagovati - rekao je izvor za "Dejli mejl":

- Njen otac još uvek planira da sedne sa Kanjeom i Lea neće uplašiti njegova moć ili kontrola. 

Poseta majke Aleksandre nije dobro prošla

Ovaj zahtev se dešava nakon što je Aleksandra, Bjankina majka, otišla u SAD sa namerom da spasi dete, ali nije uspela da dopre do para.

- Bjankin otac nije bio zadovoljan posetom svoje žene jer se oseća kao da je dozvolila Bjanki da nastavi da radi ono što radi - nastavio je izvor.

- Da, Bjanka se provokativno oblačila dok je njena majka bila tamo, ali to nije bilo ništa u poređenju sa nekim od odevnih kombinacija koje je nosila pre i posle posete.

Otkako je njena majka otišla, Bjanka je dospela na naslovne strane zbog svojih provokativnih modnih izbora. Situacija je postala još gora kada je Kanje svukao njene čarape nadole kako bi otkrio zadnjicu pred paparacima.

Kažu da je Bjankin otac bio razočaran Aleksandrinom nesposobnošću da pomogne ćerki da uvidi Kanjeov uticaj, a izvor je dodao:

- Aleksandra je želela da to uradi sama, a njen otac je imao utisak da će razgovarati sa njom o tome kako se predstavlja. Bila je toliko zaokupljena pažnjom i slavom svega toga da ju je Kanjeov uticaj malo uplašio.

Ranije ovog meseca, Aleksandra je navodno odletela "da se uveri" da njenu ćerku ne kontroliše suprug.

- Bjankina mama je morala da se umiri, a Bjanka je rekla svojoj porodici da ima sve pod kontrolom. Ovo je bila divna prilika za Aleksandru da provede vreme sa Bjankom i sama proceni situaciju. Aleksandra je bila skromna verujući da će doći da spase svoju ćerku. Ali to nije slučaj. Takođe, Bjanka zna kako da ubedi mamu - završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading