USRED UŽIVO PROGRAMA VODITELJKA SE OKRENULA I POKAZALA ZADNJICU: Pola države videlo izazovan veš, svi se pitaju ŠTA JOJ BI (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadigla je majicu i počastila gledaoce.

USRED UŽIVO PROGRAMA VODITELJKA SE OKRENULA I POKAZALA ZADNJICU: Pola države videlo izazovan veš, svi se pitaju ŠTA JOJ BI (FOTO)

Foto: Printscreen/Dailymail

Tokom emisije "Good Morning Britain" voditeljka Kejt Garavej je pokazala svoju oblikovanu zadnjicu. Međutim, voditeljka nije trajno promenila svoj fizički izgled, već je nosila novi donji veš koji ističe pozadinu. Reč je o vešu koji ima ugrađen jastučić i pomaže da se zadnjica istakne. Dok je drugi voditelj diskutovao o tome da li je ovakav veš dobra ideja i da li bi trebalo da prihvatimo svoje prirodno telo, Kejt se okrenula da pokaže svoju zategnutu zadnjicu.

- Sviđaju mi se, udobne su, osećam se kao da sedim na dodatnom jastuku.


Popularnost oblinama 

Spenser Methevs takođe je prihvatio novi izgled dok je pokazao svoju zadnjicu tokom emisije. Kada su voditelji upitali ovog rijaliti zvezdu da li misli da je ovakav veš dobra ideja, on je odgovorio da jesu, ako se dobro osećate u njima, piše "Dejli mejl".

Foto: Printscreen/Dailymail

Voditeljka pokazala kakav veš nosi


Kim Kardašijan i uticaj na ideal ženskog tela

Popularnost većih zadnjica delimično je rezultat "efekta Kim Kardašijan". Američka rijaliti zvezda sa oblinama pomogla je da se ženski ideal tela pomeri sa sitnih zadnjica devedesetih i nultih ka peščanom satu. U 2021. gotovo 400.000 žena širom sveta imalo je intervenciju brazilskog podizanja zadnjice, operaciju koja uzima masnoću sa drugih delova tela i ubrizgava se u zadnjicu. Iako mnoge dame nisu zainteresovane za ovako nešto, postoje i one kojima je fizički izgled bitan, te će rado preći svaku "granicu". Svako treba da nosi ono što mu prija i u čemu se oseća dobro, pa čak i veš koji ima "jastuke".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading