"KOMPLIMENATA IMA, ALI NIKO MI SE NE UDVARA": Voditeljka Maja Manojlović u nikad iskrenijoj ISPOVESTI priznala koja je njena najveća OSVETA

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U intervjuu za "Republiku" iskrena priča voditeljke Dnevnika mnoge će navesti da je gledaju drugim očima.

"KOMPLIMENATA IMA, ALI NIKO MI SE NE UDVARA": Voditeljka Maja Manojlović u nikad iskrenijoj ISPOVESTI priznala koja je njena najveća OSVETA

Foto: Andrijana Cvijanović Medigović

Maja Manojlović

Voditeljka na ružičastoj televiziji Maja Manojlović retko kada govori o svom privatnom životu. Kako važi za jednu od najlepših i uspešnijih TV lica, mnoge zanima njena privatnost i ono što joj se dešava van ekrana kamere.

U intervjuu za "Republiku" voditeljka Dnevnika ispričala je kako izgleda jedno njeno jutro kada se priprema za posao i šta joj najteže pada.

- Ja volim svoj posao tako da mi malo toga pada teško. Najteže mi je da se oko pola 5 ujutru razbudim i odvojim od kreveta, naročito kada je napolju zima, a kod kuće lepo i toplo. Teško mi pada kada u studio uđem bez zelenog čaja jer mi ta šolja ujutru na sabajle znači sve na svetu. Da nisam voditeljka bila bih novinar. Televizija je nešto što sam oduvek želela da radim, bukvalno ne mogu da sada zamislim sebe u nekoj drugoj profesiji. Volim medicinu i estetiku, kao mala sam maštala o tome da budem lekar, ali nisam se nikada usmeravala ka tim vodama - rekla nam je Maja.

Pitali smo je da li je osvetoljubiva, a ona je otkrila da ne prašta lako.

- Pa slabo i teško opraštam i to ne valja, to za mene nije dobro jer samo oprost vam daje lakoću u postojanju i duši. Ne svetim se nikada jer se ne bavim time, ne bavim se drugim ljudima nego sobom. Najbolja je osveta kada ste dobro i kada napredujete u svom životu, uspeh je najveća osveta. ⁠Najteži period u mom životu trajao je 4 godine, od moje 29-e do 33-e. I to je prošlo, ne bih se vraćala u taj period. Život se i sastoji od etapa. Hvala Bogu na svemu što je dobro. Koliko god da je bivalo teško, meni je Bog uvek slao i nešto dobro za šta sam mogla da se uhvatim i lakše izađem iz svega. Hvala mu - poručuje.

Voditeljka nam je ispričala i jednu zanimljivost o sebi. Usrećuje je ljubav i dragi ljudi.

- Svakodnevno me usrećuju moji ljudi, svi oni koje volim i koji me vole. Znaju oni koji su. Hvala im što me raduju. Dobra hrana, mesta za uživanje, osmesi, druženje, momenti sa porodicom, moj posao...Sve me to čini srećom, a sreća je posebna mudrost. I sreća se uči.

Kako smo već napomenuli, Maja Manojlović važi za jednu od najlepših TV lica, te se nameće i pitanje da li joj se neko udvara. Odgovor će mnoge iznenaditi.

- Niko mi se ne udvara. Mislim da kada je žena okrenuta ka svom partneru i kada je u tom odnosu srećna i zadovoljna, ona se toliko zatvori za potencijalna udvaranja da odašilje samo "ne prilazi" vibracijima. Komplimenata ima na sve strane, od oba pola, ali udvaranja ne - završila je kroz osmeh.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading