ŠOK INTERVJU Ivana Bosiljčića: "Među kolegama ima mnogo ZVEZDA PADALICA", glumac NIKAD ISKRENIJI!

Autor:

Zabava

26.02.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Progovorio i o ulozi u filmu "Jorgovani", karijeri i ljubavnom životu.

ŠOK INTERVJU Ivana Bosiljčića: "Među kolegama ima mnogo ZVEZDA PADALICA", glumac NIKAD ISKRENIJI!

Foto: Youtube printscreen

Ivan Bosiljčić

Posle 15 godina avijatičar Nenad ponovo će prigrliti svoju Anđelku, samo što to neće biti ni nalik onoj romansi kakvu smo gledali u "Ranjenom orlu". Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović opet su stali pred kamere kao glumački par i snimili crnohumornu priču "Jorgovani" u režiji Siniše Cvetića. Premijera je sutra u MTS dvorani, gde će ostvarenje biti prikazano beogradskoj publici u okviru 52. FEST-a.

Tim povodom razgovarali smo sa Ivanom Bosiljčićem, koji je bez zadrške govorio o karijeri, kolegama, ulogama, ali i ljubavnom životu.

Republika

Foto: Foto Košutnjak film

 

*Ovog puta dočaravate lik glumca Igora, koji nije ni nalik avijatičaru iz "Ranjenog orla". Koliko je ovaj zadatak bio izazovan za vas budući da smo navikli da ste "nepopravljivi romantik"?

- Ja sam ovo jedva čekao i nije mi bilo teško. Kolege znaju da kad se zavese spuste i kamere ugase svako od nas često ima drugačiji temperament i ima neku slobodu koja nije uvek dozvoljena i nije moguća na sceni i glumačkom prostoru. Ovo je bila idealna prilika da svako od nas pokaže taj svoj šašavi temperament.

*Dok se u pomenutoj seriji borite za ljubav svoje drage, u "Jorgovanima" tu istu partnerku varate...

- Film počinje pitko, a gorko se završava. Ta tema prevare je samo jedna od onih kojima se bavimo u ovom filmu. Intrigira me najviše ta predrasuda koja unpred vlada što se tiče ovog filma, a to je da će ovo biti isto ono što smo gledali 2009. godine kada se ime Sloboda Mićalović i ime Ivan Bosiljčić spoje. Čekam da vidim kakva će biti reakcija  publike na taj blagi šok kome su skloni scenarista David Jakovljević i reditelj Siniša Cvetić. To je generacija koja šokira, ima drugačiju perspektivu sveta, posla i života od nas. Film se nalazi tačno u centru naših iskustava, ali ipak više naginje ka ovom vremenu. S druge strane, predrasuda je jako dobra polazna tačka. Kolege dođu s ciljem samo malo da se zabave i misle da znaju tačno šta će videti na ekranu, a zapravo vide potpuno novi korak. 

Republika

Foto: ATA Images

 

*Koliko je ovo za vas iskorak u glumačkom smislu?

- Davne 2009. godine dobio šansu od Kokana Mladenovića da igram Mirka Topalovića u predstavi "Maratonci trče počasni krug". Do tada sam uglavnom igrao heroje i junake u melodramama i onda je ta uloga bila šok za publiku, ali i novi pokret za mene da me neko potpuno polomi i izvuče iz herojske pozicije i stavi u ulogu koja je potčinjena. Čini mi se da je šansa u ovom filmu upravo jedan takav pokret.

*Da li biste se kao mlad glumac tako lako odrekli uloge heroja?

- Sigurno bih i pre 15 godina prihvatio ovu ulogu. Jedino glumac zna šta sve u sebi nosi. Možda ne ume to da rasporedi i da dobro napravi listu prioriteta, ali jedino on zna. Zato glumci često traže i da kažu: "Ali verujte, pogrešili ste, ovo je uloga za mene". Sve ovo što danas nosim postojalo je u nekom obimu i pre 15 godina, ali možda je dobro što sad izlazi na videlo zato što je sad zrelije, inteligentnije, oštrije i spremnije na neku dozu satire, crnog humora. Ovaj film je došao u pravom trenutku za mene. 

Republika

Foto: Foto Košutnjak film

 

*Možete li da pronađete neke sličnosti sa Igorom?

- Ima puno paralela. Privatni ljubavni život Igora je potpuno drugačiji od mog, ali davanje intervjua i dobijanje glumačkih nagrada sve sam iskusio, kao i on. Ono što se njemu desilo, a meni nije jeste to da potpuno od toga pošašavi i izgori. Do kraja filma mi vidimo čoveka koji je zvezda padalica. Ja nisam imao takvu vrstu stradanja, ali sam gledao neke druge kako su postradali.

*Scena u kojoj sa Slobodom Mićalović pevate "Kad zamirišu jorgovani" izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama. Jeste li je lako snimili?

- Tu scenu smo snimili iz prve! Uopšte nismo vežbali. Mislili smo da ćemo naknadno da snimimo pesmu u studiju, ali nismo. Tako da, to što se vidi na ekranu je najautentičniji mogući momenat sa seta. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading