NE, OČI VAS NE VARAJU: Lada SRPSKIH tablica uslikana usred Amerike! Prizor je zbunio sve prolaznike (FOTO)

Autor:

Svet

26.02.2024

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan trenutak zabeležen je i objavljen na oduševljenje korisnika društvenih mreža

NE, OČI VAS NE VARAJU: Lada SRPSKIH tablica uslikana usred Amerike! Prizor je zbunio sve prolaznike (FOTO)

Foto: pixabay.com

Na Instagramu se pojavila jedna fotografija koja je u kratkom roku privukla veliku pažnju korisnika.

Neki će reći da prizor nije čudan citirajući onu čuvenu "Srbija do Tokija", u ovom slučaju "do Čikaga" ali kako drugačije objasniti to što se na ulici našao ni manje ni više nego automobil marke Lada i to kraljevačkih tablica?!

Neobjašnjiv prizor koji nije fotomontaža privukao je i pažnju Amerikanaca nenaviknutih ne samo na ovaj model automobila, već i na srpske tablice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Geografski kutak (@geokutak)

Nije poznato ko je vlasnik automobila niti kako je uspeo da dogura do Čikaga iz Kraljeva, ali da se o njemu pričalo i pisalo - jeste.

"Ne znam koji je grad u pitanju, na sliku sam naleteo malopre na TikToku, ali ovo je definitivno pobeda dana! Ako neko ima više informacija o slici, neka piše u komentarima", napisala je osoba koja je post objavila na Instagramu.

Ubrzo su, po otkrivanju da je reč o Čikagu, krenuli i komentari na kraljevačku Ladu u Americi, od kojih su neki bili urnebesni.

"Putin je parkirao dok ode na ručak", "Pa kad je mašina za mnoge automobile danas", "Ovu je dovezao lično Čak Noris", bili su samo neki od njih.

U komentarima ispod fotografije jedna devojka je otkrila da se radi o Ladi koja se na oglasima u Čikagu prodaje za 16.000 dolara, te da tamo piše da je prešla oko 72.420 kilometara i da je '91. godište.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading