IVAN BOSILJČIĆ NAKON RASKIDA SA JELENOM ZAVRŠIO SA OVOM PLAVUŠOM: Utehu pronašao u njenoj lepoti, a onda mu se desio POTPUNI PREOKRET!

Autor:

Zabava

25.02.2024

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Bosiljčić imao je težak period!

IVAN BOSILJČIĆ NAKON RASKIDA SA JELENOM ZAVRŠIO SA OVOM PLAVUŠOM: Utehu pronašao u njenoj lepoti, a onda mu se desio POTPUNI PREOKRET!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević

Naš proslavljeni glumac Ivan Bosiljčić u žiži je interesovanja zbog uloge u filmu ,,Jorgovani". On će ponovo stajati rame uz rame sa Slobodom Mićalović, a njihova publika je oduševljena što je omiljeni ljubavni duo imati priliku da gleda na platnu. 

Komentari publike uglavnom su pozitivni, a Bosiljčić je ponovo postao miljenik ženskog dela publike. Tokom njegove karijere, žene je uglavnom zanimao njegov privatni život, a poznatno je da je u već dugi niz godina u braku sa pevačicom Jelenom Tomašević.

Foto: ATA Images

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović

 

Međutim, malo ko zna da je pre Jelene bio u ljubavi sa jednom balerinom. Naime, Bosiljčić i Jelena zabavljali su se godinu dana, a potom su raskinuli.

Upravo tada, 2009. godine, pevačica je dobila od Sergeja Ćetkovića pesmu "Da mi je da mi se vrati moj dragi", te na početku nije želela da je prihvati. - "Neću ja da budem jadnica i da mu pevam da mi se vrati", rekla je Jelena tada, ali sudbina je za nju imala drugačije planove.

Bosiljčić je tih godina važio za najpoželjnijeg muškarca, dok mu je serija "Ranjeni orao" donela veliku popularnost među ženama. Devojke su ga obožavale i u velikom broju dolazile u Pozorište na Terazijama da gledaju njegove predstave, a mnoge od njih imale su želju da upoznaju glumca.

Foto: ATA Images

Ivan Bosiljčić

 

Nakon raskida sa Jelenom, Ivan se upustio u drugu ljubavnu vezu sa mladom balerinom Lidijom Novaković. Spojio ih je mjuzikl "Cigani lete u nebo", a u kojem je Bosiljčić igrao glavnu uloghu, dok je Lidija bila deo baletske postavke.

Lidiji su lepota i fotogeničnpost donele i posao modela, a osim što se bavi baletom u Pozorištu na Terazijama, imala je angažmane i kao fotomodel.

Ivanova tadašnja izabranica, koja je navodno učestvovala na izboru za Mis Srbije, rodom je iz Pančeva, gde je završila osnovnu baletsku školu, a kasnije je profesionalno usavršavanje nastavila u Beogradu.

Međutim, njihova veza trajala je par meseci, nakon čega je glumac obnovio vezu sa Jelenom Tomašević. Upravo tada je i pesma "Da mi je da mi se vrati", ugledala svetlo dana. Par je 2011. godine stao na ludi kamen, a kruna njihovog braka jeste ćerkica Nina.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Po politickoj liniji

25.02.2024 18:29

Ja moram da priznam da je Slobodu Micalovic jako tesko slusati. Ovaj sto je radio kasting nije slusao, vise je gledao, il je iskljucio culo sluha.

Odgovori 13 7
Dejan

25.02.2024 21:42

Jelena i Ivan su se večito svađali u braku, njihov komšija sa Dorćola pričao mi još pre 10 godina kako se svađaju da se ori ceo sprat zgrade...

Odgovori 10 8
Nislija

26.02.2024 01:16

Debelo precenjeni, guraju ih na silu