DA LI ZNATE KO JE BIVŠI DEČKO NIKOLIJE JOVANOVIĆ? Evo u kakvom odnosu je bio sa Vesnom Zmijanac!

Autor:

Zabava

25.02.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buran život Nikolije Jovanović isplivao na videlo.

DA LI ZNATE KO JE BIVŠI DEČKO NIKOLIJE JOVANOVIĆ? Evo u kakvom odnosu je bio sa Vesnom Zmijanac!

Foto: youtube.com/printscreen

Nikolija Jovanović, poznata srpska pevačica, je godinama u skladnom braku sa kolegom Reljom Popovićem, sa kojim ima dve naslednice, Hanu i Reu. Njih dvoje su započeli vezu nakon saradnje na pesmi "Alkohola litar", dok je Relja tada još uvek bio član grupe "Elitni odredi". Ovo je bio početak Nikolijine karijere, koja je dugo bila u senci njenog poznatog roditelja, pevačice Vesne Zmijanac.

Interesantno je da je Nikolija znatan deo svoje devojačke mladosti provela u inostranstvu, tačnije u Atini, gde se i školovala. Tokom boravka u Grčkoj, upoznala je košarkaša Tanasisa Adetokumbu, koji je kasnije postao poznat u NBA ligi. Njih dvoje su bili u vezi dve godine, tokom kojih je Nikolija često posećivala Sjedinjene Američke Države, uz podršku svoje majke Vesne.


Raskid sa Adetokumbom usledio je 2014. godine, navodno zbog čestih svađa, ali i zbog različitih životnih puteva koje su oboje želeli da prate. Naime, košarkaš je želeo da Nikolija ode s njim u Ameriku, dok je ona ipak odlučila da ostane u Srbiji i nastavi sa svojom muzičkom karijerom.

 

 


Ovaj neobičan ljubavni put Nikolije Jovanović, od Atine do Beograda, oblikovao je njenu ličnost i karijeru, čineći je intrigantnom ličnošću domaće estrade.

 

 

Nikolija je nedavno progovorila o razvodu roditelja:

Uticalo je na mene, imam strah od napuštanja, nepoverenje u ljubav, u zajednicu generalno, trebalo mi je mnogo rada na sebi da promenim taj obrazac koji sam gledala, da izađem iz tog okvira - rekla je Nikolija za Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading