RAZVOD RODITELJA JE OSTAVIO OZBILJNE POSLEDICE: Naša pevačica otkrila ISTINU o PORODIČNOG DRAMI!

Autor:

Zabava

28.01.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nikolija Jovanović progovorila o posledicama zbog razvoda roditelja.

RAZVOD RODITELJA JE OSTAVIO OZBILJNE POSLEDICE: Naša pevačica otkrila ISTINU o PORODIČNOG DRAMI!

Foto: Instagram.com

Poznata pevačica Nikolija Jovanović nedavno je javno progovorila o uticaju razvoda roditelja na njen život. Ona je istakla da je dugo vremena bila suočena sa posledicama razvoda roditelja i da je to imalo veliki uticaj na nju tokom odrastanja.

U intervjuu Nikolija je otvoreno govorila o tome kako je razvod roditelja ostavio dubok trag na njen emotivni i mentalni razvoj. Istakla je da joj je trebalo mnogo vremena da se izbori sa tim iskustvom i da je to bio težak period u njenom životu.

Foto: ATA Images, TikTok/nikolijaofficial

Nikolija Jovanović i Vesna Zmijanac

 


Nikolija je istakla da je dugo vremena nosila teret emocionalnih posledica razvoda roditelja. Kao dete, suočila se sa brojnim izazovima i promenama koje su nastupile nakon razvoda, što je ostavilo dubok trag na nju. Ipak, istakla je da je uspela da se izbori sa tim iskustvom i da je danas jača i otpornija osoba.

Jedna od izjava koja je izazvala pažnju javnosti jeste Nikolijino priznanje da dugo vremena nije verovala u ljubav. Ona je istakla da je zbog iskustva razvoda roditelja gubila veru u ljubav i da je to bio dug proces da ponovo izgradi svoje poverenje u emotivne veze.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nikolija Jovanović

 

- Uticalo je na mene, imam strah od napuštanja, nepoverenje u ljubav, u zajednicu generalno, trebalo mi je mnogo rada na sebi da promenim taj obrazac koji sam gledala, da izađem iz tog okvira - rekla je Nikolija za Blic.

Nikolija je svojom iskrenošću o ovoj temi otvorila važan dijalog o uticaju porodičnih problema na mentalno zdravlje dece. Njeno iskustvo može poslužiti kao inspiracija mnogima koji se suočavaju sa sličnim izazovima, te istovremeno podseća na važnost podrške i razumevanja u procesu izlečenja.

Nakon ovog iskrenog razgovora, Nikolija Jovanović je dobila podršku svojih fanova i javnosti, a njen primer hrabrosti može poslužiti kao podsticaj mladima da otvoreno govore o svojim emotivnim izazovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading