VUČIĆ OTKRIO TAJNE OČUVANJA MIRA I JEDINSTVA U SRBIJI: Danas, kao i pre osam vekova, put Srbije se ne menja i podrazumeva neumornu borbu da stvorimo bolje generacije

Autor:

Vesti

28.01.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ističe važnost mira i jedinstva za opstanak Srbije

VUČIĆ OTKRIO TAJNE OČUVANJA MIRA I JEDINSTVA U SRBIJI: Danas, kao i pre osam vekova, put Srbije se ne menja i podrazumeva neumornu borbu da stvorimo bolje generacije

Foto: TV Pink/printscreen


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je i ovog puta naglasio da je mir i jedinstvo ključno za opstanak zemlje, bez obzira na izazove sa kojima se suočavamo. On je istakao da je briga o svim građanima, podizanje standarda, dovođenje stranih investicija i ulaganje u ključne oblasti poput zdravstva, infrastrukture, nauke, tehnologije i turizma od suštinskog značaja za prosperitet svih. "Bitno nam je svako dete, svaka majka, svaki radnik, svaki čovek, bio on u zemlji ili inostranstvu i svaki pedalj ove prelepe zemlje. Zato ćemo se boriti da svaki građanin bude ponosan na Srbiju", poručio je Vučić.

**Nastavak neumorne borbe za bolje generacije**

Vučić je istakao da je put Srbije konstantna borba za stvaranje boljih generacija, čime je naglasio kontinuiranu posvećenost unapređenju društva. Ova izjava naglašava važnost dugoročnog planiranja i održivog razvoja zemlje, te fokus na budućnosti i perspektivi svih građana Srbije.

 

 


**Prioritet - Dovođenje stranih investicija i ulaganje u ključne sektore**

Jedan od ključnih prioriteta predsednika Vučića je dovođenje stranih investicija i ulaganje u ključne sektore poput zdravstva, infrastrukture, nauke, tehnologije i turizma. Ovo naglašava posvećenost razvoju privrede i stvaranju povoljnog poslovnog ambijenta, što može doprineti rastu ekonomije i otvaranju novih radnih mesta.


Predsednik Vučić je još jednom potvrdio svoju predanost stvaranju boljeg sutra za sve građane Srbije, ističući da je svaki pojedinac bitan i da će se nastaviti borba za prosperitet zemlje. Njegove reči odražavaju viziju o očuvanju mira, unapređenju životnog standarda i stvaranju pozitivne budućnosti za sve građane.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (41)

Loading
Dragivoje

28.01.2024 18:05

Srbija će nastaviti da korača svojim putem nezavisnosti i samostalnosti, poštujući svaku državu i želeći prijateljske odnose sa svima

Ana

28.01.2024 18:08

Sbaka generacija se rađa pametnija nego predhodna zahvaljujući državi koja se bori da ide u korak sa vremenom.

Ena

28.01.2024 18:15

Zahvaljujući Vučiću svi smo ponosni što živimo u Srbiji, zemlji koja se ubrzano razvija.

Tanja

28.01.2024 18:20

Srbija je mala zemlja ali ima istoriju i kulturu na koju smo ponosni. Nikada nismo dozvolili da tuđa čizma gazi po Srbiji.