VESNA ZMIJANAC POTKAČILA BRENU: "Brena je ŠOUMEN, ja sam OZBILJAN pevač"

Autor:

Zabava

30.12.2023

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Zmijanac potkačila Lepu Brenu zbog njenih nastupa.

VESNA ZMIJANAC POTKAČILA BRENU: "Brena je ŠOUMEN, ja sam OZBILJAN pevač"

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATA Images

Poznata pevačica Vesna Zmijanac već decenijama dominira muzičkom scenom svojim ozbiljnim pristupom pevanju. Međutim, nedavno je izazvala pažnju javnosti svojim komentarom o koleginici Lepoj Breni. Iako je javno istakla da ju je Brena podržala nakon operacije srca, Vesna je sada ponovo progovorila o njoj, što je mnoge ostavilo da se zapitaju da li je možda želela da isprovocira Brenu.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac

 


Vesna je istakla da je uvek žalila što nije šoumen kao Lepa Brena, već sebe smatra ozbiljnim pevačem. Povodom mogućeg rivalstva između njih, Vesna je rekla da je to više bilo pitanje čije su hale bile punije, a ne neko pravo rivalstvo. Ove reči su izazvale različite reakcije, a javnost je ostala u iščekivanju da čuje Brenin odgovor na ove komentare.

Ja sam uvek žalila što nisam šoumen kao Brena, nego sam ozbiljan pevač. Što se tiče samog nekog rivalstva, to je više bilo kojoj je punija hala, da li meni ili njoj. Ovako smo sasvim bile okej, i dan-danas smo - rekla je pevačica za Una TV.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Lepa Brena

 


Za sada, Lepa Brena se nije oglašavala povodom Vesninih komentara, ostavljajući prostor za spekulacije o tome kako će odgovoriti na ove izjave. Njihov odnos i dalje intrigira javnost, a očekuje se da će Brenin eventualni odgovor samo dodatno produbiti priču o njihovom odnosu kroz godine.

Vesna Zmijanac i Lepa Brena su obe ikone domaće muzičke scene, svaka na svoj način, te je svaka njihova izjava predmet pažljivog praćenja javnosti. Ostaje da vidimo kako će se dalje razvijati ova priča o dve velike muzičke zvezde.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading