MUŠKARAC BACIO RUČNU BOMBU NA PORODIČNU KUĆU, PA POVREDIO SUPRUGU! Policija reagovala, povređena žena HITNO prevezena u bolnicu!

Autor:

Hronika

30.12.2023

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac (55) je prilikom aktivacije ručne bombe povredio njegovu 52-godišnju vanbračnu partnerku.

MUŠKARAC BACIO RUČNU BOMBU NA PORODIČNU KUĆU, PA POVREDIO SUPRUGU! Policija reagovala, povređena žena HITNO prevezena u bolnicu!

Foto: Shutterstock

Muškarac (55), koji je u petak bacio ručnu bombu u dvorište porodične kuće u Ulici Augusta Šenoe u Svetom Križu, osumnjičen je za kaznena dela teškog ubistva u pokušaju i nedozvoljenog posedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih stvari. Žena je prevezena u bolnicu sa lakšim povredama.

Naime, 55-godišnjak je prilikom aktivacije bombe povredio svoju 52-godišnju vanbračnu partnerku. Žena je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gde joj je pružena lekarska pomoć te je utvrđeno kako je lakše povređena.

Policija je na licu mesta uhvatila osumnjičenog kod kojeg je pronađena još jedna ručna bomba. Utvrđeno je da je muškarac u vreme događaja bio pod uticajem alkohola.


- Protiv 55-godišnjeg osumnjičenog zbog počinjenjenih kaznenih dela teškog ubistva u pokušaju i nedozvoljenog posedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih stvari, podneta je kaznena prijava nadležnom državnom tužilaštvu te je predat pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske - javlja policija, prenosi 24sata.hr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading