SUPRUGA NAŠEG GLUMCA SE PORODILA, A ONDA JE PRIZNAO VELIKU TAJNU: Miloš Timotijević progovorio o BRAKU, ovaj detalj ga RAZARA!

Autor:

Zabava

23.02.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Timotijević otvorio dušu o očinstvu i koliko ga je ono promenilo.

SUPRUGA NAŠEG GLUMCA SE PORODILA, A ONDA JE PRIZNAO VELIKU TAJNU: Miloš Timotijević progovorio o BRAKU, ovaj detalj ga RAZARA!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Glumca Miloša Timotijevića očinstvo je promenilo i uozb iljilo. Otkako je krajem septembra prošle godine sa suprugom Tijanom dobio sina Jakova, postao je odgovorniji, ali i zabrinutiji.

- Neprestano osećam ljubav i strah. Bezrezervna ljubav, ali i konstantna panika stalno me drže budnim, nema više hazarderskih pokušaja ni hazarderskog života. Moram da budem mnogo sigurniji u sebe, pametniji i iskusniji, jer sam sad nečiji uzor. Rođenje deteta te oplemeni, da ti dimenziju bez koje više ne možeš.

Foto: instagram.com/milosdtimotijevicofficial

Miloš Timotijević

 

U roditeljstvu, njemu je uzor otac Dragan, koji je preminuo pre četiri godine.

- To je neminovno, pošto sam uz njega i majku postao ono što jesam. Naravno, na nama je da te uzore sledimo, ali i da ih menjamo. Verujem da ću dosta od onoga što sam naučio od oca preneti na sina, mada ću verovatno mnogo toga i prilagoditi duhu vremena. Nije bilo isto vaspitavati dete na kraju 20. veka, kad sam ja odrastao, kao sada u 21.

S obzirom na to da je izuzetno odgovorna osoba, poslednjih godina mnogo pažnje posvećuje i svom zdravlju:

Foto: ATAImages

Miloš Timotijević

 

- Čim sam napunio 45, počeo sam da jednom godišnje odlazim na sistematske preglede. To mi je postao obavezan ritual i reagujem shodno nalazima. Za sada nemam nikakvih većih problema, a kako se bližim 50. godini, moraću da priključim još neke redovne kontrole, pre svega prostate. Treba biti svestan svojih godina i u kakvom okruženju i zagađenju živimo. Činjenica je da je sada neophodno da o sebi vodimo mnogo više računa, da nam kontrole i pregledi budu sastavni deo života. Ako svoj auto jednom godišnje vozim kod mehaničara, ne vidim zbog čega ne bih i ja otišao kod lekara. Zašto bih više vremena posvećivao autu nego zdravlju? - govori Miloš za Hello. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading