ZORICA BRUNCLIK MORA POD NOŽ! Pevačicu uhvatile MUKE, doktori doneli HITNU ODLUKU!

Autor:

Zabava

23.02.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Brunclik muku muči sa problemima!

ZORICA BRUNCLIK MORA POD NOŽ! Pevačicu uhvatile MUKE, doktori doneli HITNU ODLUKU!

Foto: printscreen/pink

Pevačica narodne muzike Zorice Brunclik oduvek je jedna od najnegovanijih žena sa estradne scene, ne krije da na svom licu radi korekacije, pa svi kažu da je za nju vreme stalo. 

Iako izgleda besprekorno, već neko vreme čumi muku sa masnim tkivom ispod desnog oka. Iako to mnogi i ne primećuju, ona se plaši da se ne poveća i napravi joj problem sa vidom. 

Foto: ATAImages

Zorica Brunclik i Kemiš

 

Međutim, nakon estetske operacije usana koja je prepar godina pošla po zlu i napravila joj grudvicu ili takozvani fibrom, Zorica se plaši da ode pod nož. Zato Zoricu u poslednje vreme retko kad možemo videti bez velikih naočara za sunce, čak i kada je oblačno.

- To nije ništa opasno, rutinska stvar. Masne naslage oko očiju ili konkretno masno tkivo, bolje je ukloniti dok se ne uveća. To su uglavnom naslage holesterola oko očiju i obično su mekane, ali vidljive, mada mogu biti i tvrde. Operacija može ostaviti ožiljak, ali laserski zahvat je već bezbolnije rešenje, mada i tu može biti vidljiv ožiljak, ako se ne uradi kako treba. Same od sebe svakak ne mogu da se povuku - govori za Svet estetski hirurg. 

Zorica se nedavno pojavila na koncertu koleginice Dragane Mirković, koja je napravila dva spektakla u Štark Areni, a tim povodom je otkrila sve o njihovom prijateljstvu:

Foto: ST/Dragan Kadić

Zorica Brunclik i Kemiš na koncertu Dragane Mirković

 

- Imamo mnogo provedenih dana zajedno, mnogo dugo se znamo. Znam je kao devojčurka jednog, imamo mnogo privatnih fešti. Imale smo mnogo privatnih događaja, gde smo pevale za našu dušu, što mnogi nikada neće moći da čuju i vide. Anegdota nije bilo, ne znam da li bi vama bilo interesantno - istakla je Zorica i otkrila da će večeras njih dve zapevati zajedno na velikoj bini.

- Zajedno ćemo da zapevamo. Došla sam da vratim dug. Dragana je bila gost za 20 godina moje karijere i za 40, a sada sam ja tu da uveličam ovo njeno slavlje - rekla je za Republiku Zorica. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading