BIKOVIĆ PRVI PUT PROGOVORIO O SERIJI "WHITE LOTUS": "Oni su oštećeni, ja ne smem da pričam o tome"

Autor:

Zabava

20.02.2024

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković prvi put progovorio o drami oko serije ,,Beli lotus", ali i očinstvu.

Glumac Miloš Biković pojavio se na proslavi Dana Beogradskog dramskog pozorišta.  , a tim povodom je prvi put progovorio pred našim kamerama o drami koja se odvila nedavno. Naime, poznato je da je Miloš Biković izbačen iz serije ,,Beli lotus", zbog čega su mu mnoge kolege pružile podršku, smatrajući nepravdom što mu se to načunilo. 

Biković je sada prvi put progovorio o produckiji pomenute serije, te im je poželeo sve najbolje, a potom je otkrio i da radi na velikim projektima. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miloš Biković

 

- Ova godina će biti zauzeta godina, nasićena godina projektima i već sada je raspored za ovu godinu ispunjen. Da li će biti nešto, ima jedan film koji će biti u ruskokineskoj produkciji, počinjem za koji dan. Zove se ,,Crvena svila, snimaće se u Kini, ali i u Rusiji. Igram ruskog carskog agenta, koji radi za komunstičku partiju, pokušava da pomogne nekim odbeglim Kinezima, jer je za njima potera. Sada se filmska umetnost i serije, kinematografija, projekti se biraju po kvalitetu i po onome što ja kao glumac osećam šta rezonujem... Po nekim projektima možemo da pariramo svetu, oni su autentični, mi imamo dovoljno kvaliteta glumačkog, dovoljno lepote i osećaja i smisla za humor, dovoljno naboja kreativnog da stvaramo kreativan sadržaj - rekao je Biković. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miloš Biković

 

- Ja imam želim svu sreću, to je sjajaj projekat, nadam se da će uspeti u tome, jer su i oni na neki način oštećeni celom ovom situacijom i da im treća sezoan bude fantastična, ne smem da spolujem, ja sam čitao scenario - rekao je Miloš.

Kako se nedavno ostvario u ulozi oca prvi put, Biković je progovorio i o roditeljstvu i koliko ga je beba promenila:

- Nadam se da ću se u toj ulozi ostvarivati do kraja života, videćemo kada to bude postalo malo intezivnije, za sada se svodi na plač, što moj, što njegov.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading