RADOŠ BAJIĆ PROGOVORIO O SKANDALU MILOŠA BIKOVIĆA: Reči koje je uputio HBO produkciji izazvaće HAOS!

Autor:

Zabava

04.02.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoš Bajić nije ostao imun!

RADOŠ BAJIĆ PROGOVORIO O SKANDALU MILOŠA BIKOVIĆA: Reči koje je uputio HBO produkciji izazvaće HAOS!

Foto: Republika.rs

Istaknuti srpski glumac, reditelj i producent Radoš Bajić stao je u odbranu svog kolege Miloša Bikovića nakon odluke HBO produkcije da ga zamene u trećoj sezoni popularne serije "The White Lotus". Bajić je izrazio šok zbog ove odluke i istakao da je imao priliku da upozna Bikovića kroz razgovore sa njegovim bratom Mihajlom, igumanom srpske crkve.

Foto: E Stock

Radoš Bajić

 


Bajić je istakao da je Biković odlikovan za vrhunske rezultate u svojoj karijeri, a posebno je naglasio podršku koju je dobio od predsednika Rusije Vladimira Putina za kulturnu saradnju između ruske i srpske kulture. Takođe, Bajić je istakao da je Bikovićeva briga za svoj uspeh u karijeri bila tema razgovora sa Mihajlom, te da je uveren da Biković podržava čovekoljublje, humanost, ljubav, dobrotu i dobročinstvo.

 - Sa mlađim kolegom Bikovićem sarađivao sam samo u “Ravnoj Gori” - a onda su nam se putevi razišli. Ipak, sticajem okolnosti znam ponešto o Miloševoj privatnoj, ličnoj i duhovnoj dimenziji. Imao sam priliku da sedim, pričam i razmenjujem mišljenja sa njegovim čestitim bratom Mihajlom koji je iguman naše svete crkve. Razgovarali smo o mnogim temama, a najviše o bratovljevoj brizi - kako će se Miloš izboriti sa ogromnim uspehom u karijeri - u Srbiji i Rusiji koja je plahovito bujala? Ne može neko ko je nikao iz takvog pelcera da podržava rat, krv i genocid. Naprotiv, može podržavati samo čovekoljublje, humanost, ljubav, dobrotu i dobročinstvo- rekao je za "Blic" Radoš Bajić.

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Radoš Bajić

 

Radoš Bajić je kritikovao odluku HBO produkcije, nazivajući je licemernom i hipokrizijom. On je istakao da je sramota što je Biković zamenjen u seriji, te je izrazio podršku glumcu uz želju da mu Bog da zdravlja i snage da nastavi dalje.


Očekuje se da će podrška koju je Biković dobio od Radoša Bajića, kao i drugih poznatih ličnosti, imati uticaj na dalji razvoj situacije u vezi sa ovom odlukom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading