ŠOK VESTI O ALEKSANDRI PRIJOVIĆ: Stiglo zvanično saopštenje o KONCERTU o kom svi pričaju - Pevačica se HITNO OGLASILA!

Autor:

Zabava

20.02.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović objavila šok vesti!

ŠOK VESTI O ALEKSANDRI PRIJOVIĆ: Stiglo zvanično saopštenje o KONCERTU o kom svi pričaju - Pevačica se HITNO OGLASILA!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Prijović

Regionalna zvezda Aleksandra Prijović svojim uspesima oduševljava iz dana u dan. Osim što je apsolutna rekorderka po broju održanih koncerta u Zagrebu i Osijeku, doslovce preko noći je to postala u Rijeci, kao i u Varaždinu.

 

 

- Stvarno ne znam kako da vam se zahvalim, ostavljate me bez reči! Omogućili ste mi da živim svoje snove – hvala vam na tome! U Rijeci se vidimo i treće veče za redom, a takođe radi ogromnog interesa, sa zadovoljstvom mogu najaviti i još jedan koncert u Varaždinu. Volim vas – divni ste, nisam ovo nikada mogla ni zamisliti – poručila je emotivna Prijović putem Extra FM-a.

Pdosetimo, mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović održala je pet spektakularnih koncerata u svom rodnom kraju, Osijeku. Svake večeri, hala je bila ispunjena do poslednjeg mesta, dok su posetioci imali priliku da uživaju u njenom nastupu i brojnim gostima.


Jedno veče je posebno obeležio nastup mladog kolege Igora Panića Nućija, koji je zajedno sa Aleksandrom izveo numeru "Đerdan", originalno izvedenu sa Sanjom Vučić, te zatim oduševio publiku izvođenjem svojih hitova "Crno oko" i "Rajske kiše". Ova saradnja je dodatno obogatila već sjajan program i razveselila prisutne.

 

Nakon završetka koncerta, Aleksandra je nastavila provod u jednom od klubova u Osijeku, u društvu svojih saradnika, ali i supruga Filipa Živojinovića. Atmosfera je bila uzbudljiva, a vrhunac večeri je bio kada su pustili Prijinu pesmu "Psiho", što je podiglo sve prisutne na noge. Filip je bio među najveselijima, dok je Aleksandra opušteno uživala uz cigaretu u rukama, pevušeći i dodatno doprinoseći sjajnoj atmosferi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading