DA LI SE SEĆATE IVANE ŽIZELE? Ovako više NE IZGLEDA, napravila DRASTIČNU PROMENU - SVI SU U ŠOKU!

Autor:

Zabava

20.02.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Žizela više ne izgleda isto!

DA LI SE SEĆATE IVANE ŽIZELE? Ovako više NE IZGLEDA, napravila DRASTIČNU PROMENU - SVI SU U ŠOKU!

Foto: Instagram.com

Ivana Živković, poznatija kao Žizela, stekla je veliku popularnost svojim duhovitim klipovima koji su postali viralni. Legendarna Žizela jedno vreme važila je za kraljicu interneta, te je bila jedna od najpopularnijih domaćih ličnosti. Osim toga, učestvovala je u rijalitiju, gde je stekla ogromne simpatije publike.

Nakon tragedije koja ju je zadesila kada je izgubila bebu na porođaju, Ivana se potpuno povukla iz javnosti. Ova teška životna situacija značajno je uticala na nju i njeno javno delovanje.

Ivana je i dalje aktivna na svom Instagram profilu, gde redovno održava svoje čuvene “lajvove” sa svojim vernim fanovima. Takođe, redovno kači fotke iz svog privatnog života, što pratioci sa oduševljenjem prate.


Nedavno, Žizela se pohvalila svojim fanovima da će otići na proslavu rođendana svog rođaka, za koju se posebno spremila. Obukla je elegantan komplet sa zebra printom, uparila ga sa roze košuljom i otmenom ogrlicom, sredila elegantnu frizuru uz umerenu šminku. Njen izgled je izazvao brojne pozitivne komentare i pohvale.

Iako je stekla veliku popularnost, legendarna Žizela i dalje živi skromnim životom u rodnom Svilajncu. I dalje radi u komunalnom preduzeću i rado provodi vreme u njivi, štali i bašti.

Ivana je nedavno ekskluzivno za Hajp otvorila dušu u potresnom intervjuu na brojne teme iz svog života, pružajući uvid u svoje lične i profesionalne izazove.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading