MUŽU VERICE RAKOČEVIĆ ISKOČILO "TREĆE OKO" NA ČELU: Veljko išao POD NOŽ, doktor hitno reagovao! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.02.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranik Verice Rakočević objavio šok snimak!

MUŽU VERICE RAKOČEVIĆ ISKOČILO "TREĆE OKO" NA ČELU: Veljko išao POD NOŽ, doktor hitno reagovao! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Verica Rakocević i Veljko Kuzmancević

Modna kreatorka Verica Rakočević i njen partner Veljko Kuzmančević već godinama intrigiraju javnost svojim neobičnim ljubavnim odnosom. Međutim, ovog puta pažnju javnosti privukao je Veljko svojom objavom na društvenoj mreži TikTok, gde je pokazao svoj estetski tretman za podmlađivanje.

Uz šalu na svoj račun, Kuzmančević je otkrio da se podvrgao tretmanu na čelu i obrazima, te je čak izjavio da mu se "pojavilo treće oko na čelu". Ovaj neobičan komentar sigurno je izazvao znatiželju mnogih, a sam tretman možete pogledati u videu na vrhu teksta.

 

 


Venčanje Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića 2013. godine bilo je događaj o kome su mediji danima pisali. Razlika u godinama između njih dvoje bila je predmet brojnih spekulacija, ali su njih dvoje uspeli da demantuju sve sumnje i ostanu zajedno sve ove godine.

 

 


Njihova ljubavna priča i dalje intrigira javnost, a Veljko Kuzmančević svojom posvećenošću i šarmom osvaja simpatije kako javnosti, tako i svoje drage Verice. Njihov odnos jasno pokazuje da ljubav ne poznaje godine i da prava ljubav može prevazići sve prepreke.

Ovaj neobičan par i dalje privlači pažnju javnosti, a Veljko Kuzmančević svojim šaljivim komentarima i hrabrošću da pokaže svoje estetske tretmane dodatno intrigira i zabavlja javnost.

Foto: ST/Dragan Kadić

Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević

 

Inače, njihova ljubavna priča započela je na društvenim mrežama, a venčali su se pre deset godina, čak i spontano.

- U trenerci smo otišli u opštinu da se potpišemo, a onda smo se vratili da se spremimo za slavlje koje smo organizovali na splavu. Pošto Veljko ima averziju prema svemu što je luksuz ili potpada pod džet-set, predložio je da raspalimo roštilj i napravimo pljeskavice i ćevape, a da umesto fensi kolača poslužimo šampite i krempite - izjavila je Verica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading