MILOŠ BIKOVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ŠTO JE POSTAO OTAC: Evo u kakvom izdanju smo ga uhvatili! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.02.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković pojavio se u javnosti!

Glumac Miloš Biković nedavno se pojavio u javnosti nakon što je postao otac, a priliku za to iskoristio je na proslavi Dana Beogradskog dramskog pozorišta. Ovaj popularni glumac, poznat po brojnim ulogama u domaćim i međunarodnim filmovima, nije krio svoje oduševljenje povodom rođenja deteta, ali ni radosti zbog obeležavanja značajnog datuma za srpsku pozorišnu scenu.

Miloš Biković nije krio osmeh na licu dok je stigao na proslavu Dana Beogradskog dramskog pozorišta, gde je bio u društvu kolega, prijatelja i novih roditelja. Sa suprugom je stigao na događaj, a njihova sreća zbog rođenja deteta bila je vidljiva i očigledna. Mediji su bili zainteresovani za njihovu porodičnu sreću, ali Biković nije želeo previše da otkriva detalje o svom privatnom životu, već je naglasio da je presrećan zbog dolaska bebe.

 


Miloš Biković je tokom proteklih godina postao jedan od najpoznatijih i najtraženijih glumaca na domaćoj i regionalnoj sceni. Sa brojnim ulogama u filmovima i serijama, Biković je stekao veliku popularnost i priznanje publike. Međutim, uprkos uspešnoj karijeri, on je uvek insistirao na očuvanju privatnosti i porodičnih vrednosti. Dolazak bebe u njihov dom samo je dodatno učvrstio njihovu sreću i radost.

Proslava Dana Beogradskog dramskog pozorišta okupila je brojne poznate ličnosti iz sveta glume, ali i kulturne javnosti. Ovaj značajan dan za pozorište obeležen je uz prisustvo glumaca, reditelja, pozorišnih radnika i brojnih gostiju. Program je obuhvatao različite umetničke tačke, a atmosfera je bila ispunjena pozitivnom energijom i zajedništvom.

Iako je trenutno fokusiran na porodične radosti, Miloš Biković se već sprema za nove izazove na profesionalnom planu. Sa brojnim projekatima u pripremi, Biković najavljuje nove uloge i saradnje koje će obradovati njegove fanove. Njegova posvećenost glumi i umetnosti ostaje nepromenjena, a publika s nestrpljenjem očekuje njegove nove filmske i televizijske poduhvate.

Uz osmeh na licu i radost zbog proširenja porodice, Miloš Biković se vratio u javni život, spremnošću da se suoči sa novim izazovima i radostima koje donosi kako profesionalna, tako i privatna sfera njegovog života.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading