KAFANA, BICIKL, KOMŠIJE! Da li je Branimir Nestorović stvarno čovek iz naroda? Saznali smo od meštana SVE!

Autor: M.B.

Vesti

23.02.2024

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branimir Nestorović je u kafani rado viđen gost, a kako navode njegove komšije, već dva dana nije se pojavio u rodnom gradu, od kako se prolomila vest da je napustio sastanak osnivača njegovog političkog pokreta.

KAFANA, BICIKL, KOMŠIJE! Da li je Branimir Nestorović stvarno čovek iz naroda? Saznali smo od meštana SVE!

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da su Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić napustili sastanak osnivača Udruženja građana Mi – Glas iz naroda, novinski tekstovi o poznatom pulmologu, koji se otisnuo u političke vode, danima se množe.

I kako to već biva, interesovanje javnosti o detaljima iz njegovog privatnog života ne jenjava ni malo.

Kako je Republika već pisala, političku buru koju je napravio unutar svoje stranke, Nestorović je proslavio lumpujući u kafani, pa nas je zanimalo, kako je izgledalo jutro posle mamurluka.

Zbog toga se ekipa portala Republika uputila ka Obrenovcu, rodnom mestu poznatog lekara, ne bi li ga zatekla u porodičnom domu i saznala nešto više o tome šta se desilo nakon skandala koji je potresao srpsku političku scenu.

Ono što su nam komšije rekle je da već dva dana nisu videle Nestorovića, što implicira da je i dalje u Beogradu.

Radnici kafane koja se nalazi nedaleko od doma ovog lekara, u kojoj Nesto često uživa su nam rekli da je on rado viđen gost, ali da ne pričaju uopšte o politici sa njim.

- On je prosto jedan "narodni" čovek - rekli su ljudi koji uz čašicu omiljene rakije "proture" koju reč sa Nestorom.

Neki od komentara sugrađana pulmologa bili su i:

- Znamo ga kao vrlo inteligentnog coveka, vrlo pametnog i postenog. Često dolazi u kafanu, ali ne pričamo puno o politici, ta nas sfera ne zanima. Mi smo uz njega. Odličan je kao gost, kulturan i fin čovek zaista, sve pohvale.

Njegove komšije kažu da retko dolazi u poslednje vreme,  a da kada dođe obično vozi bicikl.

- Vidimo ga kada "proleti" biciklom, kada odlazi po hleb u Maksi. Kaze da ne ide više sa ženom po hleb, jer jednom prilikom kada je bio sa njom ostao je od 9 do 14h u radnji - priča komšinica kroz smeh.

- Kada prođe svi stanu da ga ispitaju oko zdravlja, čovek prosto ne može da živi od ljudi, ali hoće svma da pomogne.On je odličan doktor, znamo to - rekao je komšija poznatog pulmologa. 

Po svemu sudeći, možemo da zaključimo da je Branimir stvarno čovek iz "naroda"  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading