KONCERT HITNO PREKINUT, ARENA HITNO EVAKUISANA: Opšta frka na pevačicinom nastupu, publika podivljala u sekundi

Autor:

Zabava

23.02.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica hitno je morala da prekine koncert!

KONCERT HITNO PREKINUT, ARENA HITNO EVAKUISANA: Opšta frka na pevačicinom nastupu, publika podivljala u sekundi

Foto: Credit: Dilson Silva / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na koncertu poznate pevačice Tejlor Svift, koji se održavao u subotu uveče, došlo je do neočekivanog prekida zbog udara groma. Publika je munjevitom brzinom evakuisana sa koncerta nakon ovog zastrašujućeg događaja.

Kako su svedoci ispričali, nakon što je grom pogodio prostor oko bine, nastao je haos među posetiocima. Organizatori koncerta hitno su reagovali i uputili jasne instrukcije za evakuaciju. Bezbednost posetilaca bila je apsolutni prioritet, te su ljudi bez ikakvog oklevanja krenuli ka izlazima.

Foto: Tanjug/AP

Tejlor Svift

 


Tejlor Svift je odmah prekinula nastup i zajedno sa ostalim članovima tima napustila scenu. Organizatori su brzo reagovali i pružili podršku publici tokom evakuacije, istovremeno radeći na ponovnom uspostavljanju reda i bezbednosti kako bi se nastavak koncerta mogao odviti bezbedno.

Mediji su brzo preneli vest o ovom događaju, ali detalji o povratku na nastup su i dalje ograničeni. Uskoro se očekuje zvanično saopštenje organizatora koncerta o tome kako će se situacija dalje odvijati. S obzirom na iznenadni prekid koncerta, fanovi su nestrpljivi da čuju više informacija o tome da li će koncert biti nastavljen ili odložen.

Gromoviti udar na koncertu Tejlor Svift izazvao je paniku među posetiocima, ali zahvaljujući brzoj reakciji organizatora i pevačice, evakuacija je protekla bezbedno. Situacija se i dalje razvija, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalje informacije o tome kako će se ovaj neočekivani događaj odraziti na nastavak koncerta.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading