SRPSKI REPER ZVEZDA 52. FESTA: Gledaćemo ga u OVOM FILMU, a evo kad je PREMIJERA!

Autor:

Zabava

23.02.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stihovima "Beograd jos živi sa milion žena, meni treba jedna noćas stvorena za dvoje" osvojio je publiku.

SRPSKI REPER ZVEZDA 52. FESTA: Gledaćemo ga u OVOM FILMU, a evo kad je PREMIJERA!

Foto: youtube.com/Cyborg&Bunny

Reper Relja Popović vratio se glumačkom pozivu i ostvario ulogu u filmu "Videoteka" Luke Bursaća, koji će premijerno biti prikazan u okviru 52. Međunarodnog filmskog festivala FEST

Intrigantna filmska priča prati lokalnog bandita, koji nakon neuspele pljačke pronalazi utočište u napouštenom video-klubu. Primoran da tu provede noć, odlučuje da pogleda tri filma koja će ga odvesti u čudesne svetove ispunjene herojima, zlikovcima i magijom.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Žanrovski ovaj film se svrstava u fantaziju, a u njemu igraju još Igor Benčina, Miona Marković, Zoran Cvijanović, Petar Zekavica, Miloš Samolov, Jovana Belović, Jovan Jovanović, Vahid Džanković i mnogi drugi.

 

 

Popović se dokazao u svetu muzike i stihovima "Beograd jos živi sa milion žena, meni treba jedna noćas stvorena za dvoje" osvojio je publiku, a premijerno 28. februara još jednom će pokazati svoj glumački talenat. Tada će se u bioskopu Cineplexx Galerija pokloniti publici zajedno sa ostatkom glumačke i autorske ekipe ovog ostvarenja.

Relja već ima glumačkog iskustva budući da je učestvovao u seriji "Besa", kao i u filmu "Parada" gde je sarađivao sa nekim od najvećih glumačkih imena, poput Marka Nikolića i Mire Stupice. Prvu ulogu na filmu Relja je dobio 2003. godine u kratkom ostvarenju "Dremano oko" režisera Vladimira Perišića, koji je premijerno prikazan na festivalu u Kanu, baš kao i film "Obični ljudi" istog reditelja 2009. godine.

Luka Bursać je filmski reditelj i producent iz Beograda, koji trenutno živi u Njujorku. Diplomirao je filmsku režiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 2014. godine. Debitovao je sa filmom "Afterparty" (2017), mračnom komedijom koja se bavi životom omladine u beogradskom klabingu. Film je osvojio nagradu za najbolji debi na 46. FEST-u, a međunarodnu premijeru imao je na Rejndens festivalu, pored toga što je osvojio nekoliko nagrada na domaćim festivalima. Bursać je režirao i brojne muzičke spotove, kratke filmove i reklame.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading