OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U BEČKOM BORDELU: Tela tri žene unakazio do neprepoznatljivosti (FOTO)

Autor:

Svet

25.02.2024

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija planira dodatno ispitivanje osumnjičenog kako bi se razjasnio motiv i pozadina napada nožem koji se dogodio u petak uveče.

OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U BEČKOM BORDELU: Tela tri žene unakazio do neprepoznatljivosti (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

27-godišnji Avganistanac je uhapšen nakon ubistva tri seksualne radnice u bečkoj javnoj kući. Prema navodima austrijskih medija, osumnjičeni je "priznao" da je počinio zločin, ali detalji njegovog napada još uvek nisu otkriveni, piše oe24.at.

Policija planira dodatno ispitivanje osumnjičenog kako bi se razjasnio motiv i pozadina napada nožem koji se dogodio u petak uveče. Žrtve, koje su najverovatnije kineskog porekla, su pretrpele toliko teške povrede da identifikacija nije moguća sa stopostotnom sigurnošću.

Prema informacijama, 27-godišnjak je verovatno kupio nož posebno za ovaj zločin, što ukazuje na planiran napad. Međutim, istraživanja nisu otkrila nikakve naznake bilo kakvog odnosa osumnjičenog sa žrtvama.

Foto: Privatna arhiva

Abadulah A.

Osumnjičeni će biti prebačen u zatvor, a zakazane su obdukcije žrtava. Portparol policije je potvrdio da je među ubijenima verovatno bila i operaterka studija. Napad se dogodio u javnoj kući u Brigitenauu, gde je jedna službenica bila svedok zločina nakon što se zaključala u sobi.


Abadulah A. je podneo zahtev za azil u Austriji pre samo dve godine. Prilikom hapšenja, osumnjičeni se ponašao agresivno i morao je biti savladan težerom od strane policajaca VEGA-e. Prema izveštajima, ubijene žene su imale masivne posekotine i ubodne rane, a hitna pomoć je utvrdila da im nije mogla pomoći.

Jedna od radnica je bila zaključana u drugoj prostoriji tokom napada i morala je slušati užas.


Ovo tragično događaj ostavlja Austriju u šoku, dok istražitelji nastavljaju sa istragom kako bi rasvetlili detalje ovog užasnog zločina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading