TUGA U DOMU JELENE TOMAŠEVIĆ: Pevačica SLOMLJENA od bola, učinila je sve da ga IZLEČI, ali sve je pošlo po zlu!

Autor:

Zabava

24.02.2024

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Tomašević imala je težak period u svom životu!

TUGA U DOMU JELENE TOMAŠEVIĆ: Pevačica SLOMLJENA od bola, učinila je sve da ga IZLEČI, ali sve je pošlo po zlu!

Foto: Djordje Kojadinovic

Jelena Tomašević, rođena u Negotinu, svoje detinjstvo provela je u Kragujevcu, gde su je komšije, prijatelji i sugrađani pamtili kao izuzetno vaspitano i kulturno dete. Njena tetka izražava duboko ponos zbog Jeleninog uspeha, ističući da je Jelena odrasla u Kragujevcu, gde je njena rodna kuća, te da je cela familija ponosna na nju.

Jelenina tetka izražava duboku podršku i ljubav prema Jeleni, ističući da je njen otac bio predivan čovek, te da je Jelena teško podnela njegov gubitak. Tetka poručuje Jeleni da se drži, da je hrabra i da je vole svi koji je poznaju.

Foto: Miloš Nadaždin

Jelena Tomašević

 

- Jelena je i kao mala bila super i sada je super. Ponosan sam na njen uspeh, svaka joj čast. Dolazi često, a od kada joj je otac umro i češće. Sve najlepše joj želim - rekao je jedan komšija, a tetka pevačice ne krije koliko je ponosna na Jelenu: 

- Tetka mora da kaže sve najlepše kao što i jeste. Super je u Kragujevcu, boli glava. Tu je odrasla, tu je njena rodna kuća. Familija smo. Pamtim je samo po lepom i dobrom. Vaspitano i kulutrno dete od dobrih roditelja. Uradili su svi i ona i Darko, sve što je mogla da uradi uradila je da mu produži život, da ga spase, ali nažalost nije mogla. Divna je Jeca - kazala je Jelenina tetka, pa nastavila:

- Otac joj je predivan bio, nažalost preminuo je. Ona je to teško podnela, kako ne. Hoću da joj poručim da se drži, da je hrabra, da je svi volimo, i da je najbolja - rekla je ona kroz suze.

Foto: youtube.com/Jelena Tomasevic

Jelena Tomašević

 

Komšinica koja živi nedaleko od pevačice kaže da je Jelena dala sve od sebe da pomogne ocu.

- Jako je teško, jako teško je podnela, mnogo se žrtvovala, mnogo pomagala, mnogo ga lečila, mnogo ga vodila kao i brat, stvarno su... Znaš šta kada je jedna složna porodica onda to mora da ide zajedno, ne može to da jedno da vuče na jednu stranu, drugo... To je težak period ali proći će i to kao i sve nas starije koji smo ostali bez roditelja. Samo neka joj je dete život i zdravo i neka bude napredno i daće bog da nam podari još jedno pa bilo Nina ili Nikola nebitno, ali nama bi stvarno bila želja - rekla je komšinica koja živi nedaleko od Tomaševića za emisiju Metar moga sela, koja se emituje na Blic televiziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading