DVA NOVA LICA U IGRAČKOM KADRU: U Srednjoj Dobrinji ove zime jača se ofanzivni deo tima!

Autor:

Sport

24.02.2024

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bukvić je jedini napustio ekipu Knjaza.

DVA NOVA LICA U IGRAČKOM KADRU: U Srednjoj Dobrinji ove zime jača se ofanzivni deo tima!

Foto: FK Knjaz Srednja Dobrinja

Tim iz Srednje Dobrinje dugogodišnji je učesnik Opštinske liga Požega, i uglavnom na kraju sezone ekipa stigne do plasmana na sredinu tabele.

Republika

U aktuelnom prvenstvu ekipa sa učinkom od po tri trijumfa, remija i poraza zauzima šestu poziciju na tabeli sa 12 osvojenih bodova. Ukoliko se pogleda učinak fudbalera Knjaza pred svojim navijačima, može se videti da tu igraju "bez greške", i da su tokom jesenjeg dela ostali nesavladani na domaćem terenu (3-2-0). 

Uprava kluba ove zime nije mnogo menjala u igračkom kadru, što se tiče odlazaka, jedini potvrđen je odlasak napadača Vlada Bukvića, on će ostati u istoj ligi, ali će tokom prolećnog dela nositi opremu Trešnjice. 

Prvi zimski novajlija u Srednjoj Dobrinji je Marko Janković, ovaj dvadesetsedmogodišnji fudbaler proteklih godinu dana bio je bez angažmana, pre toga je pet godina proveo u dresu Avijatičara. Janković je u dosadašnjoj karijeri nastupao i za Omladinac (Zdravčići), Polet iz Rasne, dok je ponikao u Slogi iz Požege.

Milan Bakračlić drugo je zimsko pojačanje ekipe Knjaza, reč je o fudbaleru koji je proteklu kalendarsku godinu proveo u Trešnjici. Bakračlić je zajedno sa timom odigrao polusezonu ispod proseka, pa je sa svim sada već bivšim saigračima odigrao prvi deo prvenstva bez osvojenih bodova.

Marko će verovatno tokom proleća uglavnom biti u ofanzivnom delu tima, pokušaće da spoji defanzivnu i napadačku liniju, i da se uveća posed lopte. Sa druge strane Milan je fudbaler sa izrazito napadačkim karkateristikama, i on će zauzeti svoje mesto u samom špicu napada.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading