VREDNO SE TRENIRA U KNEŽICI: Jesenji prvak je predstavio kvartet novajlija!

Autor:

Sport

24.02.2024

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme su u punom jeku.

VREDNO SE TRENIRA U KNEŽICI: Jesenji prvak je predstavio kvartet novajlija!

Foto: FK Knežica

Krenuli su fudbaleri Knežice sa pripremama za nastavak sezone pre dve nedelje, uprava jesenjeg prvaka Opštinske lige Doljevac nije bila lenja, već je odlični igrački kadar dodatno ojačala tokom zimske pauze.

Republika

Pre tačno devet godina sastav Knežice poslednji put takmičio se u okviru Nišavske okružne lige, ali nakon prvog dela aktuelne sezone, i maksimalnog učinka u ligi, klub je istakao kandidaturu da se vrati u okružni rang.

Što se tiče nedavno završenog zimskog prelaznog roka, iz kluba su stigle informacije povodom jednog odlaska i četiri dolaska. Prvi je dres Knežice "podigao" Lazar Vasić (30), koji igra na poziciji napadača, ali može odgovoriti zadacima i na drugim mestima u defanzivnoj liniji. Vasić je prošao mlađe kategorije Car Konstantina i Radničkog iz Niša, kao senior je nastupao za Proleter iz Donje Vrežine i Pobedu iz Rusne, gde je imao i poslednji angažman.

Drugo zimsko pojačanje je Milan Milanović, tridesetdvogodišnji fudbaler koji igre u veznom redu, ali i na mestu beka. U dosadašnjoj karijeri igrao je za Svetlost (Badnjevac), Pukovac, Doljevac, Toplicu iz Šarlinca i Mekiš, odakle stiže u opremu Knežice. Radi se o veoma iskusnom i tehnički kvalitetnom igraču, koji će dosta značiti u defanzivi, ali i organizaciji igre. 

Seriju dolazaka nastavio je mladi Bogdan Petrović (21), koji uglavnom igra po bokovima. U mlađim kategorijama nastupao je za Šampion Nais i Kopernikus-Železničar, dok je u seniroskoj karijeri igrao za Orljane i Radnički iz Čapljinca, odakle dolazi.

Za sada poslednje promovisano zimsko pojačanje je Aleksa Stojanović (25), koji igra na poziciji krila, ali i beka. Stojanović je u mlađim kategorijama igrao za Car Konstantin, dok je u seniroskoj kategoriji već bio član Knežice,  gde se sada vraća da "ubrza igru" tima, i da se nastavi pohod ka višem rangu takmičenja. 

Što se tiče odlazaka, Tadija Dimitrijević je jedini napustio opremu Knežice, i on će u nastavku karijere nastupati za Železničar-Kopernikus. U dosadašnjem pripremnom periodu sastav Knežice je odigrao dva susreta, rivali su bili zonaš iz Orljana i Toplica iz Šarlinca (5:3). 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading