UPRAVA JE MARLJIVO RADILA: Sa čak 17 fudbalera dogovorena je saradnja!

Autor:

Sport

24.02.2024

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novajlije su stizale kao na traci.

UPRAVA JE MARLJIVO RADILA: Sa čak 17 fudbalera dogovorena je saradnja!

Foto: FK Mladost Krupaja

Odlično se snašao tim iz Krupaje prošle sezone u okviru Međuopštinske lige Mlava, osvojena je visoka četvrta pozicija, međutim situacija u aktuelnom prvenstvu je nešto drugačija.

Republika

Sastav Mladosti nakon jesenjeg dela prvenstva sa učinkom od pet trijumfa, dva remija i šest poraza zauzima osmu poziciju na tabeli. Bodovni saldo na koti 17 smestio je klub na samo tri boda udaljenosti od zone ispadanja, pa će na proleće u Krupaji cilj biti da se izbori opstanak u ligi.

Što se tiče nedavno završenog prelaznog roka, iz kluba je stigla potvrda da su tim napustila sedam fudbalera, ali da su sa druge strane dogovorene saradnje sa čak 17 igrača. Akcenat tokom zimske pauze je bio da se igrački kadar podmladi, osveži, ubrza i da se napravi novi kostur.

Svi dovedeni igrači igraju na različitim pozicijama, fleksibilni su i očekuju u klubu da pruže značajan doprinos tokom prolećnog dela sezone. Među novajlijama su i omladinci, kao i povratnici koji su nekada već branili boje Mladosti. 

Republika

Foto: FK Mladost Krupaja

Generalni remont ekipe

Iz kluba su kratkom porukom prokomentarisali protekli period, kao i aktivnosti u istom:

- Ovom prilkom želimo svima dobrodošlicu, dug boravak i puno uspeha u crveno-crnom dresu, momci hvala što ste prihvatili naš poziv. Koncept i politika kluba je da se u našem mestu podigne ova igra na još jedan veći nivo, probudi želja i svest naših momaka iz sela da nas ima u što većem broju, kako u klubu tako i na terenu.

Kao što se može čuti iz kluba, cilj je da se liga u kojoj se nalaze već treću godinu zaredom, igra i u narednom periodu, za sada Mladost nema ambicije da se bori za viši rang.

Do početka sezone ostalo je nešto malo manje od mesec dana, i do tada je u planu da se odigraju tri prijateljske utakmice. Prva je već za vikend (25.02) kada će rival biti Batinac, sedam dana kasnije snage će se odmeriti sa Beljanicom, dok je generalna proba zakazana za 10. mart, ali se i dalje ne zna protivnik.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading