NAŠA PEVAČICA UHAĆENA NA TAJNOJ LOKACIJI: Bivši joj se ponovo ženi, a ona se nalazi OVDE!

Autor:

Zabava

23.02.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Andreana Čekić zna zašto živi.

NAŠA PEVAČICA UHAĆENA NA TAJNOJ LOKACIJI: Bivši joj se ponovo ženi, a ona se nalazi OVDE!

Foto: Instagram.com

Poznata srpska pevačica Andreana Čekić definitivno je odlučila da iskoristi mesec februar za odmor, te se nedavno otisnula na Tajland, gde svakodnevno uživa u toplom vremenu i beži od zime u Srbiji. Na njenom Instagram nalogu redovno se mogu videti fotografije sa putovanja, na kojima pozira u kupaćem kostimu ili uživa u pogledu na more iz svog apartmana.

Tokom boravka na Tajlandu, Čekićka je vrlo ažurna na društvenim mrežama i redovno deli sa svojim pratiocima trenutke sa putovanja. Nedavno je objavila fotografiju na kojoj nije imala šminku, a nosila je opuštenu belu košulju. Mnogi su primetili da je pevačica izgledala sjajno, a komentari ispod objave su bili isključivo pozitivni, sa rečima poput "Prelepa si", "Nikad nisi izgledala bolje" i "Savršena!".

Pored uživanja na plaži, Čekićka provodi vreme i u svom prelepom apartmanu sa pogledom na more. Tajland je poznat po svojoj bogatoj kulturi, egzotičnoj hrani i predivnoj prirodi, pa ne sumnjamo da pevačica ima priliku da doživi mnoge zanimljive aktivnosti tokom svog boravka.

Njena aktivnost na društvenim mrežama izazvala je oduševljenje kod fanova, koji su uzbuđeno komentarisali svaku novu objavu. S obzirom na pozitivne reakcije, jasno je da pevačica uživa veliku podršku i ljubav svoje publike, kako u Srbiji, tako i širom sveta.

Andreana Čekić definitivno uživa u zasluženom odmoru na Tajlandu, dok istovremeno svoje fanove uveseljava prelepim fotografijama i utiscima sa putovanja. Njen boravak na ovoj egzotičnoj destinaciji sigurno će ostati upamćen kao jedno divno iskustvo koje je pevačica podelila sa svojom publikom.

Bivši suprug naše pevačice Andreane Čekić, Ivan Miladinović zaprosio je novu devojku Mariju Nikodijević, pa se sada sprema i svadbeno veselje! Naime, Ivan je poznat široj javnosti zbog toga što nije ostao u dobrim odnosima sa Andreanom, jer su nastavili da rade posle rastanka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading