SRPSKA PEVAČICA ZAVRŠILA NA LEČENJU OD ALKOHOLA: Porodica joj dolazila na PSIHOTERAPIJE, a sada izgleda drastično drugačije!

Autor:

Zabava

23.02.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša pevačica otvorila dušu o lečenju od alkohola.

SRPSKA PEVAČICA ZAVRŠILA NA LEČENJU OD ALKOHOLA: Porodica joj dolazila na PSIHOTERAPIJE, a sada izgleda drastično drugačije!

Foto: printscreen/Google Earth, e-stock/ Časlav Vukojičić

Pevačica Nadežda Biljić poznata je po iskrenosti u svojim javnim istupanjima, te nikada nije krila kroz kakve probleme je prolazila u životu, a sada je otvorila dušu o bolesti zavisnostima sa kojima se suočila vrlo hrabro. 

Naime, Nadežda Biljić je u jednoj emisiji otvorila dušu o velikom poroku i objasnila kako je uz stručnu pomoć stavila tačku na alkohol i opijanje:

- Pre pevanja sam se bavila odbojkom, ali me sport nije preterano interesovao. Više mi je prijala kafana nego teren - započela je Nadežda za Informer, pa nastavila:

Foto: printscreen/RTVPink

Nadežda Biljić i Toma Panić

 

- Ja ne umem da pijem i jednostavno nisam znala za meru. Nikada nisam bila pijana, ali kada sednem i počnem, uvek bih ,,prepila"... Podršku sam imala od porodice i zajedno smo išli na psihoterapiju dobrih godinu dana. Ispostavilo se da nije bio problem samo u alkoholu, već da sam ja vrlo anksiozna i plašljiva, iako ponekad delujem sasvim drugačije. Žestoko piće je sada iza mene i već pet godina nisam popila nijednu kap alkohola! - rekla je Nadežda za Estradnje. 

Nadežda se potom osvrnula i na njen brak sa Tomom Panićem, sa kojim je dobila sina Longa. Poznata je da su se njim dvoje upoznali pred kamerama Pink televizije, u okviru rijalitija ,,Zadruga", te da su imali turbulentan odnos. Nakon brojnih rasprava, pomirenja, problema, njih dvoje su našli zajednički jezik, te je Nadežda otkrila da je ljubav sa Tomom prava i da će se truditi da njihova strast nikada ne prestane da tinja. 

Foto: Instagram.com

Nadežda Biljić i Toma Panić sa sinom Longom u manastiru

 

- Kod mene i Tome je upitanju čista ljubav, prava, a smatram da je temelj braka i veze iskreno prijateljstvo. Naravno da je tu važna i strast i ja u se kao žena truditi da ona nikada ne iščezne iz našeg odnosa.

Nadežda nakon što je uspela da pobedi porok, drastično je i promenila svoj fizički izgled, a mnogi su mišljenja da sada izgleda nikad bolje. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading