UBILI DEČKA IZ MLADENOVCA ZBOG PESME U KAFANI?! Šestorica na optuženičkoj klupi!

Autor:

Hronika

23.02.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D.A. je preminuo na licu mesta, a osumnjičeni su napustili lokal.

UBILI DEČKA IZ MLADENOVCA ZBOG PESME U KAFANI?! Šestorica na optuženičkoj klupi!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv šestorice okrivljenih da su 28. agvusta 2023. godine u jednom ugostiteljskom lokalu u Mladenovcu pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju lišili života D.A. i to nakon nesuglasica oko naručivanja pesama od muzičara.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrdjivanju, okrivljenima Marku P, Bojanu P, Milošu J. i Danijelu S. na teret se stavlja krivično delo Teško ubistvo u saizvršilaštvu, dok se Marko S. i Saša S. terete za krivično delo Učestvovanje u tuči.

Tužilaštvo je predložilo sudu da Marku P, Bojanu P, Milošu J. i Danijelu S. produži pritvor da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu, a Bojanu P. i zbog opasnosti od bekstva.

U odnosu na okrivljenog Miloša J. tužilaštvo je sudu predložilo da mu izrekne meru bezbednosti Obavezno prihijatrijsko lečenje i čuvanje u zdravstvenoj ustanovi, imajući u vidu da iz nalaza i mišljenja veštaka o njegovom duševnom zdravlju proizlazi da boluje od duševne bolesti.

Postoji opravdana sumnja da je Marko P. 28. avgusta 2023. godine oko 23:30 časova, sedeći za stolom do muzike sa ostalim okrivljenima u jednom ugostiteljskom objektu u Mladenovcu, najpre ušao u raspravu sa D.A. jer mu u više navrata nije dozvoljavao da naruči pesmu od muzičara. D.A. je sedeo za drugim stolom društvu sina i bratanca.

Iako su i otac i sin pokušali u više navrata da smire situaciju, ubrzo je došlo do fizičkog napada osumnjičenih na D.A, kojeg su tukli pesnicama, nogama, pivskim flašama, usled čega je on pao na pod, a okrivljeni su nastavili da mu zadaju udarce.

Kada je njegov sin V.A. prišao da pomogne ocu, osumnjičeni su i njemu zadali više udaraca, usled kojih je zadobio lake telesne povrede.

D.A. je preminuo na licu mesta, a osumnjičeni su napustili lokal.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading