SLAVLJE U DOMU NADEŽDE BILJIĆ! Evo kako je obeležila ovaj dan, čestitke stižu sa svih strana! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.02.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je Tomi poželela da se manje nervira od sada, pa nadalje!

SLAVLJE U DOMU NADEŽDE BILJIĆ! Evo kako je obeležila ovaj dan, čestitke stižu sa svih strana! (FOTO)

Foto: ATAImages

Pevačica Nadežda Biljić čestitala je na poseban način rođendan svom partnerku Tomi Paniću, s kojim je dobila sina Longa. Ona je na Instagramu napisala koliko ga voli, pa mu je poželela da se od sada manje nervira. 

- Ljubavi moja najveća na svetu. Srećan ti rođendan. Želim ti da mi budeš zdrav (bez stresa) ako je to moguće. Da budeš srećan svaki dan, da te okružuju samo ljubav i poštovanje da kraj tebe budu samo pravi prijatelji i sledeće godine u ovo vreme da idemo znaš već gde, obećao si! Da meni ispuniš želju! Volim te najviše i više od najviše - napisala je Nadežda Biljić, a čestitke su samo stizale što preko društvenih mreža, što uživo. 

Foto: instagram/nadezdabiljic

Toma Panić i Nadežda Biljić čestitka

 

Inače, Nadežda je nedavno u jednoj emisiji pričala o tome da je jednu pesmu, koja će se naći na novom albumu, posvetila sinu Longu, a njene reči su raznežile mnoge. 

Kada sam prvi put čula pesmu „Pričaj mi o njoj“ potpuno sam znala da je odličan izbor, ali kada sam čula pesmu „Živi svoj život sine“ emotivno me je slomila i znala sam da je to pesma koju želim da posvetim svom sinu. Ta pesma nosi mnogo jaku poruku, a verujem da će publika prepoznati emociju, jer sam je zaista otpevala iz duše. Plakala  sam kao kiša, a svi dobro znaju kakve sam poteškoće imala sa sinom, odnosno zbog njegovog narušenog zdravlja. Bila je to velika borba, iz koje smo na kraju izašli kao pobednici. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading