SUZANA MANČIĆ PROGOVORILA O OPERACIJI! Kaže da se ne plaši noža, evo u kakvom je izdanju bila pre samog zahvata! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moram da vam kažem da je veliko interesovanje, da me mnogi zovu zbog liftinga, što znači da sam uradila dobru stvar!

SUZANA MANČIĆ PROGOVORILA O OPERACIJI! Kaže da se ne plaši noža, evo u kakvom je izdanju bila pre samog zahvata! (FOTO)

Foto: M.M./ATAImages

Suzana Mančić

Voditeljka i nekadašnja loto-devojka Suzana Mančić rešila je da se podvrgne jednom estetskom zahvatu, pa sada odlazi pod nož kako bi operisala kapke. Ona se oglasila sada sa detaljima celog procesa, te je navela da nemam nikakav strah od same procedure.

Nedelja je, dan pre nego što ću otići na operaciju, na korekciju gornjih kapaka. Nisam u panici, nemam tremu, ali sam ipak odlučila da danas ostanem kod kuće, da provedem dan u pidžami, da budem mirna i spokojna. Moram da vam kažem da je veliko interesovanje, da me mnogi zovu zbog liftinga, što znači da sam uradila dobru stvar. Sve sam vam fino objasnila, ostalo je na doktorima. Sutra se vidimo na drugačiji način, moći ću da otvorim oči i da vas lepo gledam. Voli vas vaša Suzana Mančić" - stajalo je u objavi voditeljke. 

Foto: Republika

Suzana Mančić

 

Pre ove priče oko zahvata, Suzana je govorila i o tome kako je svojevremeno u jeku popularnosti pevala pokojnom Brozu Titu, te je objasnila koliko je tada bila prisutna trema. 

Bilo je uzbudljivo. To je bila poslednja godina njegovog života, naravno krilo se da je bio bolestan, mi to tada nismo znali. Mene su izvukli iz Teatra pet, pravnog fakulteta i onako kao u filmovima pitali me da pođem sa njima i da idem da pevam Titu. Rekla sam da mi treba vremena da se spakujem, a oni su rekli da su to već rešili kod mame. Bukvalno su me izvukli sa predavanja i otišli smo na Taru u hotel Omorika. Tu je bila policija, UDB-a, vojska, veliki stres se osećao u vazduhu. Ja nisam tremaroš, ali kada sam izašla meni su se kolena tresla. Pevala sam u maturskoj haljini, Tito je bio neraspoložen, njegove pudlice su lajale, pa sam jedva čekala da završim - prisetila se voditeljka u razgovoru za Kurir.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading