PARTIZAN ŽESTOKO OSLABLJEN ZA SPLIT! Dva NAJBITNIJA IGRAČA propuštaju susret! Evo i ZAŠTO!

Autor:

Sport

05.02.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moraće crno-beli da odigraju bez okosnice ekipe.

PARTIZAN ŽESTOKO OSLABLJEN ZA SPLIT! Dva NAJBITNIJA IGRAČA propuštaju susret! Evo i ZAŠTO!

Foto: Starsport

KK Partizan

Košarkaši Partizana dočekuju Split u okviru 19. kola AdmiralBet ABA lige u Areni od 19.00 časova. 

Ipak, moraće crno-beli da napadnu Hrvate veoma oslabljeni, jer će susret propustiti Kevin Panter i Pi Džej Doužer, zajedno sa i dalje odsutnim Urošem Trifunovićem. 

Kako se navodi, ovo je odluka stručnog štaba, s obzirom da su oba igrača pod velikim pritiskom od zgusnutog broja utakmica. 

Republika

Foto: Starsport

Kevin Panter

Kapiten Partizana ove sezone prosečno beleži 30 minuta u Evroligi, a veliki broj duplih kola će ga sprečiti da večeras pomogne ekipi. 

Takođe je i izostanak Doužera logičan, s obzirom da je i on jedan od najboljih igrača ove sezone (iako nije u formi u poslednje vreme). Amerikanac u proseku nastupa 22 minuta po utakmici. 

Republika

Foto: Starsport

Doužer

Crno-beli su u prethodnoj rundi regionalnog takmičenja poraženi u večitom derbiju od Crvene zvezde 86:88, što im je bio peti neuspeh u sezoni, čime su ozbiljno ugrozili osvajanje druge pozicije, koju je pobedom u Čačku nad Borcem preuzela Cedevita Olimpija.

Partizan već u četvrtak dočekuje Bajern iz Minhena, u 26. rundi najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja, tako da će im meč sa Splićanima poslužiti kao generalna proba pred daleko važniji okršaj s bundesligašem, zbog borbe za plasman u plej-in Evrolige

Crno-beli su trenutno trećeplasirana ekipa Jadrana, a večerašnji protivnik je na desetoj pozicij. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading