TERALA SAM MUŠKARCE SA KAPIJE! Vesna Zmijanac progovorila o udvaračima, evo šta su joj sve radili usred noći! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.02.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sećam se tih godinama, kada sam bila baš mlada i popularna. U Beogradu sam stalno imala udvarače, a kasnije i na Bukulji!

TERALA SAM MUŠKARCE SA KAPIJE! Vesna Zmijanac progovorila o udvaračima, evo šta su joj sve radili usred noći! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Pevačica Vesna Zmijanac kaže da je terala sa kapije muškarce koji su joj se udvarali, a dešavalo se da je bude noću jer su je dozivali s kapije vile na Bukulji! Pevačica se prisetila perioda kada je bila ultra popularna, a kako je bila seks simbol, normalno je da su se muškarci otimali oko toga da pridobiju njenu pažnju.

- Sećam se tih godinam, kada sam bila baš mlada i popularna. U Beogradu sam stalno imala udvarače, a kasnije i na Bukulji. Dolazili su mi ispred stana, vikali ispod prozora, pa kasnije dolazili i na kuću! Na Bukulji su se kačili na ogradu, morala sam da izlazim da ih teram. Ali, što se kaže, sve su to slatke muke - počela je pevačica za Republiku, pa je nastavila:

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Vesna Zmijanac

 

Samo me dečaci muvaju, a ja hoću nekog zrelog i produhovljenog muškarca. Pišemo jedni drugima na Instagramu, oni meni duge poruke, ja njima kratke. Odgovorim im, pošaljem dva-tri srca i poljubac, ali tu završimo priču. Ne. Ja njih ne poznajem, a oni mene svi znaju. Dolaze tamo gde pijem kafu, pa je onda i oni popiju. Ili se pojave na mom nastupu, pa nastave udvaranje, ali od toga nema ništa. Previše su mladi za mene. 

Inače, kod Vesne su na Bukulji često ćerka Nikolija i zet, pa im redovno sprema raznu hranu jer joj je to hobi. 

- Oboje su vegetarijanci i zato su mi veliki problem, pa za njih moram da pripremam sve posebno. I ja sam bila vegetarijanka nekada, to su od mene videli. Kada dođu, hranim se kao i oni, a kada nisu tu, spremam i meso. Leto provodim na Bukulji, jer ne bih preživela u Beogradu na ovih plus 40 stepeni. Povrće koristim iz svoje bašte, sve domaće i organsko. Najviše volim da pravim sataraš sa domaćim piletom. Slatkiše ne jedem, pa ne umem nijednu poslasticu da napravim, čak ni palačinke - rekla je pevačica. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading