UMRO ČUVENI GLUMAC IZ SERIJE MUĆKE: Kratka bolest ga koštala života!

Autor:

Zabava

05.02.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužne vesti šokirale javnost!

UMRO ČUVENI GLUMAC IZ SERIJE MUĆKE: Kratka bolest ga koštala života!

Foto: Credit: Andy Barnes / Avalon / Profimedia

Britanski glumac Majkl Džejston preminuo je u 88. godini nakon kratke bolesti, što je izjavio njegov agent. Džejston je bio poznat po ulozi oca Rejčel "Rakel" Tarner, dugogodišnje partnerke glavnog lika Dereka "Del Boja" Trotera u omiljenoj britanskoj komediji "Mućke". Njegova smrt je veliki gubitak za svet komedije, a njegova porodica i prijatelji u ovom trenutku cene privatnost.

Majkl Džejston je nažalost preminuo ovog jutra nakon kratke bolesti. Oni koji su ga poznavali znaju da je bio pun ljubavi, smeha i sreće. Voleo je susrete sa svojim fanovima širom sveta. Njegova porodica i prijatelji cene privatnost u ovom trenutku - stoji u saopštenju porodice čuvenog glumca.

Jedan od nezaboravnih trenutaka u seriji Mućke je svakako epizoda "Time On Our Hands" u kojoj je Majkl Džejston, kao lik trgovca antikvitetima, pozvan na večeru u Delov stan. U ovoj epizodi, Džejms primeti stari sat u garaži, otkrivajući Delu i njegovom bratu Rodniju da ga je napravio časovničar iz 18. veka, i da vredi bogatstvo - što dovodi do aukcije gde Troteri konačno postaju milioneri.

Džejston je, inače, prvi put nastupio na sceni tokom 1960-ih, što ga je dovelo do televizijskih uloga u predstavama poput "Magbet", "Mletački trgovac" i "Kralj Lir". Njegova uloga u Mućkama ostaje nezaboravna, a Džejston će zauvek ostati u sećanju kao talentovani glumac koji je donosio radost i smeh publici širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading