VODITELJKU PREVARIO MUŽ, ONA POKUŠALA DA SE UBIJE: Dohvatila tablete, pa tada sve ZGUTALA! ŠOK!

Autor:

Zabava

28.01.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato TV lice zamalo oduzela sebi život zbog afere supruga!

VODITELJKU PREVARIO MUŽ, ONA POKUŠALA DA SE UBIJE: Dohvatila tablete, pa tada sve ZGUTALA! ŠOK!

Foto: Credit: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poznato TV lice Šeron Ozborn, supruga legendarnog rokera Ozija Ozborna, nedavno je progovorila o teškom periodu koji je prošla kada je saznala za suprugovu aferu sa lokalnom frizerkom. U intervjuu za jedan magazin, Šeron je otvoreno govorila o svojim emotivnim reakcijama na saznanje o aferi, otkrivajući detalje koji su šokirali javnost.

Naime, kako je priznala, zbog saznanja da je muž vara, Šeron je pokušala da se ubije.

- Ali kada znate ime osobe, gde živi i gde radi... To je sasvim druga stvar jer ste emocionalno uključeni. Uzela sam, ne znam koliko tableta. Samo sam pomislila: 'Moja deca su odrasla, dobro su i mogu da brinu o sebi'. Uzela sam preveliku dozu i zaključala se u spavaću sobu. Sobarica je pokušala da uđe da pospremi sobu i videla me je - otkrila je voditeljka.

Republika

Foto: Credit: CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šeron i Ozi Ozborn

Iako je afera gotovo dovela do kraja njihovog dugogodišnjeg braka, Šeron i Ozi su na kraju uspeli da prevaziđu krizu i pomire se.

- Imam 63 godine i ne mogu više da živim ovako, izbegavala sam da gledam bilo kakve slike, da čitam o tome, znala sam šta se dešava. Ne treba da čitate o tome niti da to gledate, to je kao da stavljate so na ranu. Vratio se, a ja sam otišla do kuće - govorila je dok je trajao raskid.

Republika

Foto: youtube.com/Beats 1

Ozi Ozborn

Ozi Ozborn je, nakon skandala, javno izrazio zahvalnost što ga je Šeron prihvatila nazad, ističući da nikada nisu bili emocionalno bliži kao sada.

- Šeron i ja nikada nismo bili bliski kao sada, Šeron je Bog. Svi grešimo, srećan sam jer me je primila nazad, ponekad sedim i pitam se o čemu li sam razmišljao. Neću to razumeti sve do danas svoje smrti - rekao je roker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Djops

28.01.2024 16:13

Što bih ja sebi oduzeo život zbog nekoga i nečije afere, bolelo bi me uvo !!!