VODITELJ UŽIVO U PROGRAMU SAOPŠTIO DA IDE U RAT: Odjavio emisiju PORUKOM koja ledi krv u žilama!

Autor:

Zabava

03.02.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost ostala u šoku nakon njegovih reči!

VODITELJ UŽIVO U PROGRAMU SAOPŠTIO DA IDE U RAT: Odjavio emisiju PORUKOM koja ledi krv u žilama!

Foto: Printscreen/ictv

Orest Drimalovski

Orest Drimalovski, 29-godišnji TV voditelj, iznenadio je gledaoce kada je na kraju svog informativnog programa "Prozor i činjenice" objavio da će se pridružiti ukrajinskoj vojsci. Njegova odluka da odgovori na mobilizaciju i zameni mikrofon za pušku dolazi u trenutku kada Ukrajina očajnički pokušava da popuni svoje redove na frontu i vrati muškarce koji su otišli u inostranstvo na početku rata.

- Vreme je da promenim svoje uobičajeno mesto rada, ovaj udobni studio koji volim, za vojničku uniformu - rekao je Drimalovski uživo u programu, te najavio da će sledeće nedelje uzeti oružje u ruke, zahvalivši gledaocima na vernosti.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.facebook.com/drymalovsky?__tn__=-UC*F

Voditelj Orest Drimalovski ide u rat

Tokom emisije, objašnjavajući svoju odluku, istakao je da nema nameru da beži u inostranstvo, kao što su učinili stotine hiljada ljudi.

- Želim da radim u Ukrajini, želim da ovde osnujem porodicu i izgradim svoj posao, želim da moja buduća deca žive ovde. Za sve ovo da se ostvari, država mora biti sačuvana. Da bi se država sačuvala, treba se pridružiti vojsci kada je državi potrebno. Logika je što je moguće jednostavnija - istakao je voditelj.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.facebook.com/drymalovsky?__tn__=-UC*F

Voditelj Orest Drimalovski ide u rat

Drimalovski je priznao da ga je strah i da se pripremao za mobilizaciju pohađajući kurs prve pomoći i obuku gašenja požara.

- Da li je to dovoljno? Naravno da nije. Želim da shvatim mobilizaciju kao izazov. Pokušaću da konstantno unapređujem svoje veštine kako bih bio što efikasniji tamo gde budem bio - zaključilo je poznato TV lice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading