OBRLATILA BRAČNI PAR - NISU ZNALI ŠTA IH JE SNAŠLO! Uhapšena devojka (26) iz Mladenovca: Uzela im 1.000 evra da bi im, navodno, ubrzala proces poljoprivrednog SUBVENCIONISANJA!

Autor:

Hronika

03.02.2024

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičena N. B. je sprovedena osnovnom javnom tužiocu u Smederevu, dok su D.Z. i I.G. zadržani do 48 časova.

OBRLATILA BRAČNI PAR - NISU ZNALI ŠTA IH JE SNAŠLO! Uhapšena devojka (26) iz Mladenovca: Uzela im 1.000 evra da bi im, navodno, ubrzala proces poljoprivrednog SUBVENCIONISANJA!

Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu intenzivnim operativnim radom identifikovali su i uhapsili N. B. (26) iz Mladenovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična dela prevara i lažno predstavljanje, kao i D. Z. (31) i I. G. (21) iz Mladenovca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela ugrožavanje sigurnosti i nasilničko ponašanje.

N. B. je, kako se sumnja, lažno se predstavljajući kao službenica Uprave za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, sa bračnim parom iz okoline Smedereva ugovorila sastanak u jednom motelu, gde je, juče, od njih uzela 1.000 evra kako bi im, navodno, izdejstvovala ubrzano dodeljivanje poljoprivrednih subvencija.

D. Z. i I. G. se terete da su oštećenima, po izlasku iz motela na parking, zadali više udaraca, nakon čega su se, zajedno sa N. B. automobilom udaljili u nepoznatom pravcu.

Osumnjičena N. B. je sprovedena osnovnom javnom tužiocu u Smederevu, dok su D.Z. i I.G. zadržani do 48 časova, u kom roku će i oni, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu.

Podsetimo, u saradnji Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, danas su uhapšeni i zadržani do 48 sati I.S. (28) iz Beograda i U.P.(28) iz Smederevske Palanke , zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a osumnjičeni U.P. i zbog krivičnog dela Ometanje ovlašćenog službenog lica.

Postoje osnovi sumnje da je osumnjičeni I.S. nabavljao opojnu drogu marihuanu u nameri dalje prodaje kupcima na teritoriji Beograda i Smederevske Palanke, pa se tako 1. februara, u Smederevskoj Palanci sastao i predao opojnu drogu marihuanu drugoosumnjičenom U.P. u količini od 3865 grama, koju je ovaj osumnjičeni kupio radi dalje prodaje, kada su prilikom primopredaje lišeni slobode od strane pripadnika MUP- a RS, pri čemu je osumnjičeni U.P. prethodno pokušao da pobegne sa lica mesta uz pružanje aktivnog otpora, u čemu je sprečen od strane policijskih službenika.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading